Aberatii, Sex

Lady Gaga mi-a dedicat in cantec…

ma nu stiu cand m-am intalnit cu ea si nici ce impresie i-am lasat. mi-a trimis un mail cu o melodie care cica e pentru mine….

sincer am visato intr-o noapte , eram cu e ain pat foarte sexy imbracata, cu un micofon in mana…  si zicea uite asa am sa iti tin si microfonul tau in gurita asta micuta a mea…

a venit a luat microfonul… la bagat in gurita…. , foamen ce frumos si ce bine era….

termina treaba si acum incepe sa isi dea jos cu ce eram imbracata…. in timp ce se dezbraca mi-am aprins o tigara asa ca pana la chiloti nu prea am fost atent… acum isi da chilotii jos…. valeuuuuuuuu ce dracu e aia… in loc de putza iese un mare daram de pula….

in seara precedenta citisem un articol si vazuse niste poze care cica confirma ca lady gaga e barbat, hermafrodit, dracu sa-i ia….

m-as da aici si textule mesajului dar me lene sa fac copy/paste.

aveti ai cantecul….

4 Comments

 1. aaaa…. abea acum, dupa ce am citit postul m-am prins de ce spune ea in melodie :
  Just stop Please, Just let me go Alejandro, Just let me go … nu vroia sa te simti dezamagit dupa ce se dezbraca total :)))) :))))

  o seara frumoasa ! :)

 2. @eu
  se poate sa ai dreptate. se pare ca am avut acelasi vis… sau cine stie poate chiar ne-am vazut… cine stie… se mai intampla sa nu imi aduc aminte de ce fac uneori…
  @copila
  peste 2-3 saptamani vin la madrid… poate ne vedem sa bem ceva in cinstea numelor noastre…
  sa stii ca m-am terzit cam speriat… sa stii cand am vazut ce are acolo ea…
  @CornelT
  mai pana la Bad Romance sa stii ca nici nu voiam sa aud de lady gaga, dar acum imi place. in pat cu ea cred ca m-as duce doar pentru palmares, in rest nu ma atrage cu nimic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: