lupta cu dracu…

il luam pe nea gicu, un tip obisnuit,  care se sperie chiar si de umbra lui. va intrebati poate de ce e asa fricos. ei bine a avut atat de multe intamplari la care nu are o explicatie incat se sperie si de propria umbra. nu se stie niciodata cine poate fi.

intr-o buna zi din motive care nu le-a inteles nici in ziua de azi este rapid de insusi sefu dracilor. de ce nu stie. si acolo sa dus o lupta pe viata si pe moarte. cand spun moarte ma refer ca dupa aceasta lupta chiar a murit pentru o perioada. el stia ca mereu cineva de sus il sustine si il va apara. de data asta se pare ca a fost singur in aceasta lupta. nu ma imaginati ca daca el murise dracu ea viu si el.  era distrus.  atunci dumnezeu intervine si spune ai luptat cu curaj , ai invis, dar nu e timpul tau. mergi in lumea ta si asteapta ceea ce iti este scris.

si uite asa se trezeste nea gicu parca dintr-un cosmar dar numai ca acesta lasase urme adanci. atata fizic cat si psihic.

urmele de pe corp se vad si in ziua de astazi. de atunci cand inchide ochii (nu doarme) vede numai imagini de cosmar. uneori ii este frica sa mai inchida ochii. sunt prea dure imaginile pe care le vede.

vede si intelege multe lucruri pe care omul de rand nu poate sa le vada sau intelege. uneori vede viitorul unor persoane care intra in contact.

Originally posted 2009-12-07 15:03:27.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: