Lumea de azi

Ma pis pe opinia ta

In ziua de astazi desi peste tot se promoveaza sa respectam opinia celui de langa noi, realitatea este ca toti se pisa pe opina ta si daca nu est de acord cu ei, atunci in majoritatea cazurilor viata ta poate fi in pericol.

Nu poti spune absolut nimic despre religie, politica, bulangii daca nu esti in trend cu ei, ca imediat iti vor sari in cap si daca continui sa iti sustii opinia, te vor bate chiar pana la moarte.

Acest lucru se datoreaza lipsei totale de respect si cum zice romanul ” cei 7 ani de acasa” care nu`i mai primesc acum. Toti se astepta sa le respecti opinia dar nu fac acelasi lucru pentru tine.

In ultmii doi ani multe prietenii si familii sau destramat din cauza asta, in special din cauza la politica pentru ca lumea inceteaza sa gandeasca pentru ei si se lasa manipulati si permit se le fie impusa o anume gandire.

 

In tot aceasta perioada de timp numai pe facebook am blocat peste 200 de persoane pentru ca nu pot avea o discutie civilizata si imediat ce vad ca nu esti in trend incep sa te injure, atac la persoana si ce este mai grav toti repeta acelasi lucru, parca sunt papagali, roboti, parca au creierul spalat.

Tot din cauza la politica si a diferentei de optinie am incetat o prietenie cu doua persoane care ne cunoastem de foarte multi ani.

Cineva a spus acum ceva vreme un lucru care mi se pare foarte real: Tinerii din ziua de astazi desi par a fi maturi fizic, mental sunt la nivelul unui copil de 3 ani si din cauza asta avem atatea probleme si nu te poti intelege cu ei,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: