Home Aberatii McAfee anunta al 3-lea razboi mondial

McAfee anunta al 3-lea razboi mondial

9 min read
2
0
171
McAfee anunta al 3-lea razboi mondial

McAfee a facut public acum cateva zile cate lucruri care daca se adeveresc ar putea fi foarte rau pentru noi toti.

McAfee este o companie care ofera un antivirus pentru utilizatorii normali si comanii.

acestia spun ca au descoperit acum ceva timp in urma cand verificau niste servere .

asa au aflat ca de mai bine de 10 ani o retea de hakeri au spart mai multe servere la insitutii mari. gen ONU, NSA, NASA si altele.

se pare ca sunt bagati destul de tare.

+ mai anunta ca aceiasi grupare a lansat un fel de program TROLL (parca asa se numeste) care se va comporta in viitor precum un Cal Troian. acum utilizatorii sunt rugati sa-l descarce si sa-l instaleze pentru a impartasi cat mai usor informatii in intreaga lume indiferent de restrictii. aici face referire la china si alte tari comuniste unde cenzura este foarte mare. + gruparea spune ca astfel vei  lupta pentru libertatea internetului.

apoi dupa aceasta declaratie mai vine una in care se arata ca in 12.01.2012 va incepe al 3-lea rasboi mondial. nu va alarmati ca pentru inceput nu va fi cu pusti, tunuri, rakete, etc, ci doar online.

chiar spune pasii care vor urma si ce decizii se vor lua. conform acestui scenariu la un moment dat bursele vor cadea, statul american va declara oricarui stat sau grupa care atata si cel mai mic server de pe teritoriul lor cu represalii armate fara nici o avertizare.  si punctul final va fi cand pe 12.01.2012 obama va da ordinul sa se inchida internetul. apoi domane ajuta.

pe zi ce trece tot vedem astfel de stiri, dar cate sunt adevarate si care sunt motivele.

acum sa vedem ce ar avea de castigat pentru inceput McAfee.

pentru o companie de acest nivel sa descoperi o asa conspiratie , un grup secret care a stat ani de zile in umbra este o mare realizare.  daca informatiile sunt reale atunci increderea in companie va creste, actiunile la bursa vor creste si el, la fel si vanzarile. nu mai spunem de contractele guvernamentale care aduc foarte, foarte multi bani.

fiecare trebuie sa dovedeasca ca este este bun si util in ceea ce face. la ce ar fi bun un antivirus daca nu ar exista viusi? orice erou are nevoie de un personaj negativ mai mare, mai tare, mai puternic, mai inteligent de cat el. cu cat valorile personajului negativ sunt mai mari cu atat valoarea eroului in ochii oamenilor  creste.

asa este si cu aceste companii si desvaluririle lor.

orice teorie a conspiratiei, orice teorie a sfarsitului lumii are avantajele ei.

daca luam ultima, oamenii vor consuma mai mult, vor petrece ca si cum ar fi ultimile zile si tot asa. iar cei care au creiat aceste teorii castiga bani multi.

nu zic ca nu va fi un nou razboi mondial. sa stiti ca acest razboi nu e departe. este chiar mai aproape decat credem. azi citeam ca sunt 66 de ani de la terminarea celui de al doilea razboi mondial. stiati ca intr-o lumea ca a noastra este recomandat un razboi la fiecare 50 -100 de ani? peste ceva timp o sa trecem pragul de 7 miliarde de suflete pe aceasta planeta. cineva trebuie sa faca o selectie. prin razboiaie se face cel mai bine. or sa moara de aceasta data cred cam 2-3 miliarde de oamenii. cum va imparte raiul si iadul aceste suflte e treaba lor.

acum cativa ani cand vedeam ca totul urma , toti au succes vorbeam cu niste amici ca va urma o criza , o stabilizare, pentru ca la un moment dat piata nu va mai putea suporta cosuturi atat de mare. sa luam un exemplu simplu.

dupa ultima stabilizare o casa costa sa zicem 1000 euro. cu putin inainte de stabilizare acea casa costa 1.000.000 de euro.  asa ca piata a trebui sa faca o pauza si sa se resteze. acum pretul la aceiasi casa este de 50.000 euro. sper ca ati inteles ideea.

la fel e si cu razboiul.  semnele sunt peste tot.

am sa va rog sa va puenti o intrebare in gandul vostru.

cand poti cuceri o lume?

-atunci cand este totul bine, cand toata lumea este fericita, cand afacerile merg foarte bine, cand toata lumea are totul din belsug.

– atunci cand lumea este in declin, moralul este la 10m sub pamant, pietele financiare sunt la fel sub pamant, puterea militara scade pentru ca nu mai sunt banii, oamenii ne instruiti, saracie lucie.

analizati toate acestea + alte detalii care nu le-am dat pe aici si vedeti care e rezultatul.

la fel cum am zis ca va fi o criza financiara , la fel spun ca intre 6-24 de luni ca fi razboi mondial.

daca analiza mea este corecta (sper sa nu fie) si totul va decurge pe acelasi fagas ca acum  peste 60-90 de luni vom avea un razboi planetar. daca vom mai avea forta de a mai lupta si in acela, pentru supravetuirea noastra ca specie. OMUL.

[subscribe2]

Cautari pe analfabetul.com:

 • Orice razboi, agresiune este justificata 1

  Orice razboi, agresiune este justificata

  De cand lumea au fost razboaie. Unele le consideram justificate, altele nu. Adevarul ca to…
Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

2 Comments

 1. Analfabetul

  9 August 2011 at 09:57

  cei care nu mai pot de frica ca vine sfarsitul lumii si ar putea sa moara in razboi le recomand streangul sau o picatura de cianura. oricum am incredere in voi ca o sa va descurcati. gasiti voi o metoda buna.

  Reply

 2. […] nu stiu daca ati aflat dar se pare ca pe data de 5 noiembrie faimosul facebook se va inchide de tot. mai bine zis il vor inchide un grup de hakeri de care am vorbit intr-un articol mai vechi. […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …