mucuri de tigara

cand eram mic obisnuiam sa adun de pe jos mucurile de tigari aruncate  de tata si de unchii mei. dupa ce imi faceam o provizie buna le mancam.

desigur ca imi luam o bataita buna dupa ce afla mama. tata nu prea imi facea nimic. poate si din cauza faptului ca era mai mult plecat si nu avea timp de noi. mai bune erau beuturile si fumeile  de prin oras. si dupa cum stiti cand venea acasa cu destul alcol la bor si cateva fumei futute , trebuia sa mai futa cuiva o bataie. asa ca ne lua pe noi. pe mama si eu.

era un adevart smecher.

……………………………………………………………………………………………………………………………

10 Replies to “mucuri de tigara”

  1. ma refeream la faptul ca era asa de smecher incat isi batea femeia si copilul lipsiti de aparare.
   era un nenorocit. norocul lui e ca am frica de dumnezeu , ca altfel il omoram de mult.

   1. Era atat de slab ,incat isi incerca forta pe voi…eu asa consider astfel de oameni .Ca sunt slabi ,lasi,fara respect de sine in primul rand si fata de ceilalti .
    Nu rezolvai nimic cu o crima ,fiecare “nas” isi are nasul.

    1. cred ca acum plateste. dupa ce a murit bunica a ramas singur. nimeni nu mai intreaba de el. poate daca se ingrijea si el macar putin acum avea parte macar de un telefon din partea noastra….
     dar nici eu nu sunt prea departe.
     in acest moment doar cu sora mea vorbesc. in rest sunt singur cuc… cine stie cat o sa mai fiu in relatii si cu ea. uneori de ce fugi de aia nu scapi.

   2. In general convietuirea,trairea intr-o societate ,inseamna compromisuri…asa ca te sfatuiesc ca si tu sa mai lasi de la tine cateodata daca este nevoie ,dar tine-ti oamenii dragi aproape .O legatura de sange iti va ramane legatura toata viata….o prietenie,vine si pleaca .
    Eu cel putin anul acesta m-am lamurit de asa zisi prieteni,dar asta este un alt subiect deja discutat de noi doi la unul din posturile mele “reflexia banilor”.

    1. atunci cand sangele tau te dezamageste si nici macar in ei nu poti avea incredere ce mai poti face.
     in toata viata asta a mea, am fost ajutat de oameni care nu-i vazusem in viata mea. fara sa imi ceara nimic in schimb.

    1. ultima faza care mi-au facut-o mama si fratele meu din romania a pus capac. le-am spus ca nu mai vreau sa aud de ei. in acest moment singura care e aproape e sora mea. care ar face orice pentru mine. se supara cand ii refuz un ajutor. nu stiu cum se face , dar din tot neamul ne intelegem cel mai bine noi 2. poate ca suntem si la fel.

    1. da… se pare ca stii.
     dupa ce am muncit o gramada si am adunat acum sunt prin vecini , cine stie. date pe nimic.
     :D

     hai ca esti tare… pe bune. eu fac o aluzie mica la ceva ce am scris si tu te prinzi repede… hehehehehehe

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.