Home Aberatii My Dreams Come True

My Dreams Come True

5 min read
0
0
18

acesta e poveste  unui cuplu care se iubesc foarte mult. amundoi ar face orice pentru casnicia lor. chiar si moarte de om. dar viata, soarta ne arata ca indiferent cat am lupta unele lucruri nu le putem schimba. Cum zicea un Michael intr-un serial (fiul lu dumnezeu). “Liber arbitru e o iuluzie.  gandestete la o clipa.  cand stii ca ceva se va intampla si peste un milion de variante sa eviti, dar indiferent ce decizie ai lua tot acolo vei ajunge. dumnezeu a dat aceasta impresie oameniilor ca sunt stapani pe propriul destin, dar nu e adevarat”

Cristi se trezeste intr-o dimineata forte tulburat. avusese un vis care putea fi catalogat ca un consmar. se facea ca peste 1 an sotia lui va fi cu altcineva. si chiar il iubea pe acel tip.

totul la inceput a parut ca un simplu vis, dar nu era asa. la 2 saptamanii cand sa dus la sotia lui unde muncea pentru a lua parnzul impreuna din biroul ei iese tipul pe care l-a vazut el in vis. se duce la ea si o intreaba cine este tipul. ea razand ii spune doar nu a devenit gelos peste noapte.  el insista si ea ii spune ca este noul client al firmei. astazi au avut prima discutie.  trece cu vederea si acest lucru , pentru ca ar putea fi doar o coincidenta. seara cand ajunge acasa sotia lui il astepta intr-o tinuta foarte sexy. lenjeria cu care era imbracata ea o cumparase in acea zi si era la fel cu cea din visul lui. va dati seama ca numai chef de sex nu mai avea omul.  dar pentru ca isi iubeste sotia a dat deoparte acel gand si sa dus la ea si a sarutato si au facut dragoste.  zilele treceau si el tot se gandea. intr-o alta zi, sotia lui ii face o supriza . ii cumpara un lant de aur pe care il daruieste.  lantul era la fel cu cel din visul lui.

atunci se aseaza pe canapea amundoi si incepe sa-i spuna despre visul lui si semnele care au aparut. ea ii ia fata intre mainii il saruta pe gura si ii spune ca asa ceva este imposibil.  ea: eu te iubesc foarte mult si tu stii acest lucru. e imposibil ca in cateva luni sa ma indragostesc de altcineva asa d tare incat sa te parasesc. si stii bine ca as face orice sa pentru tine si casnicia noastra. el: stiu asta dar nu pot s anu ma gandesc. daca pana la urma e adevarat si nu putem face nimic? ea: nu are cum. noi hotaram ce face cu viata, destinul nostru. nimeni nu pepoate impune sa facem ceva ce nu vrem. au inceput sa se sarute iar si au facut dragoste.  ca in fiecare cuplu sunt si probleme.  de cele mai multe suntem atata de ocupati cu probleme noastre incat uitam de cel de langa noi.

Va urma…

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …