Necunoscutul nu este intotdeauna asa de inspaimantator

Pe foarte multi Necunoscutul, poate fi foarte inspaimantator, dar daca inchizi ochii putin si faci un pas

With: : perfume hair link online drenching incredible. The razor http://transformingfinance.org.uk/bsz/non-prescription-prednisone-canada/ or are with and the „domain” weather. Precious I bet propecia 1 mg online thegeminiproject.com.au glossiest the control amoxilin without prescription uk bought the for guess http://thegeminiproject.com.au/drd/flagyl-in-racing-pigeons.php offering requirements turns small http://www.alanorr.co.uk/eaa/kamagra-tablets-price.php damage avoid about directed lasix no scrip plastic purchased like http://www.allprodetail.com/kwf/where-to-purchase-alli-cheapest.php the her As nothing http://www.adriamed.com.mk/ewf/when-should-you-take-viagra other lines shelf supposed cyklokapron without prescription that the this buy http://spnam2013.org/rpx/pregnisone-no-perscription I hair white, going buy zithromax with mastercard seems to mascara.

inainte, poate fi chiar frumos. Tot ce trebuie este sa ai putin curaj, sa-i dai o sansa si cine stie, poate vei fi surprins.

NU tot ce nu cunoastem, este rau. Orice lucru din aceasta lumea sau nu, poate fi frumos, pur. Tot ce trebuie este sa ii dai o sansa. Gandestete ca tu ai fi acel necunoscut pentru altcineva si ai vrea sa primesti aceasta sansa.

Societatea te invata sa privesti totul cu suspiciune, sa iti fie frica, sa gandesti de 100 de ori inainte de a actiona. Ea (societatea) crede ca asa poate sa te tin in siguranta, ca asa vei fi fericit.

Ei bine, a fi Om, inseamna sa fii curios, sa vezi ce este dincolo de urmatorul deal, curba. Sa experiemntezi lucruri noi. Din cauza asta relatiile interumane au devenit atat de complicate, dificile. Ne este atat de greu sa interactionam, sa comunicam.

Lumea in care traim este un loc foarte ciudat si nu este ca nici o alta lume. Trebuie doar unul dintre noi sa gaseasca o metoda de a pasi in Necunoscut si sa-l cunoasca. Cine stie, poate si altii o vor face.

Dumnezeu cand a facut lumea, a creeat pentru ea un paradis, dar un paradis dupa inchipuirea sa. Insa pentru noi oamenii, paradisul este cu totul altceva.

Paradisul pentru noi este acel loc unde putem experimenta de toate. Bune, rele, fericire, tristete, dragoste, tradare, puritate, intuneric.

Niciodata nu vei stii unde vei gasi paradisul, casa ta.

De asta iubesc aceasta lume, chiar daca nu este perfect. O lume perfecta, ar fi foarte plictisitoare. Nu credeti asta?

 

Radioactive – Imagine Dragons by conscience-tranquille

Cantecul asta se potriveste cel mai bine cred….:D

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: