Home Aberatii Nu ma vrei, dar ma suni zi de zi. De ce?

Nu ma vrei, dar ma suni zi de zi. De ce?

3 min read
2
0
67

ce tie si cu femeile astea. oare este o femeie in lumea asta care sa stie intradevar ce doreste de la viata si sa o spuna cu voce tare?

deci, acum 1 an am iesit cu o tipa o perioada. totul a fost chiar foarte frumos. problema ei mare era ca nu-i place prietenii mei cu care ieseam. nu voia niciodata sa iesim cu totii. nici cu prietenii mei si nici cu prietenii ei. voiam mereu sa iesim doar noi 2. m-am gandit o perioada ca poate fi din cauza ocupatiei pe care o are ea. am intrebat-o si a spus ca nu are treaba cu asta.

intr-o buna zi am terminat cu ea toate socotelile.  mi-a spus ca nu ma vrea si nu mai vrea sa aiba de a face cu unul ca mine in veci si multe altele. dupa vreo 4 luni a inceput sa ma sune , sa imi trimita mesaje, etc.  acum de vreo luna imi tot spune prin mesaje ca ma iubeste si ca daca nu v-a mai gasi un barbat ca mine,  viata ei va fi foarte trista si alte cacaturi din astea.  cand o sun si intreb cei cu mesajul/e imi spune ca a gresit numarul , ca nu era destinat mine. pai cum mama dracului, chiar in fiecare zi , uneori de mai multe ori pe zi gresesti numarul?  de sunat ma suna in fiecare zi. vorbim diverse… nimic deosebit.

mie imi place de ea, pot spune chiar mult, dar pana nu se hotaraste ce vrea nu voi face nimic. mai stiu ca de nu voi insista eu sa continuam relatia , ea nu va face nimic in aceasta privinta in afara de aceste mesaje si telefoane.  eu vreau sa o spuna cu voce tare ca vrea sa fim impreuna din nou. ea nu vrea sa cada in fata mea, sa arata ca e slaba de fire si cacaturi din astea.

[contentblock id=3 img=gcb.png]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

2 Comments

 1. Mika

  23 May 2012 at 09:11

  V-ati gasit doua caractere tari si orgolioase …Deci ,suportati-va :D.
  Poate ca a venit timpul sa spui si tu primul ceea ce doresti de la viata.

  Reply

  • Analfabetul

   23 May 2012 at 11:50

   pai eu stiu si o spun cu voce tare. dar nu ma aude nimeni. 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …