Home Femei NU O „SUGI” SINGURĂ

NU O „SUGI” SINGURĂ

6 min read
0
0
287
NU O „SUGI” SINGURĂ 1

Îmi vine tare să mă cac. Și o să o fac public, în scris.

Voi astea care faceți pe marile doamne, care nu vedeți unde călcați… vă place așa de voi? Mă gândesc că aveți o memorie extrem de limitată sau poate aveți impresia că haina de pe voi vă ridică rangul. Vă ridică. Prețul, eventual. Și nici de asta nu sunt sigură, pentru că ˝ieftineala˝ se simte. Pute. Mai ales pentru unul care are nasul fin.

Tu, cea care o critici pe aia care recunoaște că îi place să și-o tragă… ești de la mănăstire, nu? Tu aia care o sugi pe bani, spui că aia care o face de plăcere este curvă, nu? Tu aia care îți rupi cracii în două prin băi cu mulți și diferiți clienți, spui de aia care se duce la bărbatu-so, după club, că e o târfă, nu? Tu aia care acum un an erai un fel de ˝faceți poze cu maimuța˝ (ca să nu fiu obraznică să spun ˝Fu**ți maimuța˝), ii spui celei care are un singur bărbat și își vede de el, că sare dintr-un pat în altul? Posibil să și sară prin paturi diverse… dar cu același om.

Tu, cretino care vorbești despre alta pe la colțuri, o faci frustrată pe aia care nici măcar nu știe că exiști, nu? Tu, ultima cârpă de pe mapamond, care ai luat toți bărbații în ordinea numerelor de pe tricou, faci scandal când alta nimerește unul de-al tău, nu? Păi cum pizda mă-sii să nu dea biata fată, când tu ai avut grijă să îi bifezi pe toți?

Și mie mi s-au dus bărbații pe la altele că-s plimbăreți. Ce vrei? Să le dau în cap? Da’ du-te maică liniștit că n-am treabă. Dacă eu nu te mai vreau sau invers, doar nu te-oi lega cu lesă. Du-te tare și fă-o fericită și pe alta, nu-așa egoistă. Măcar fute-o bine, să nu ne pară rău. Nici ei nici mie.

Tu, aia care știi foarte bine cum ai ajuns să produci bani, îi pui bețe în roate celei care își vede fix de treaba ei pentru că ăla care oricum n-a dat doi lei pe tine te-a lăsat. O să mă lase și pe mine și pe altele. Pentru că, probabil doar asta face. Și pentru orice trebuie să existe un vinovat, un țap ispășitor.

Dar totuși, tu, aia care te crezi doamnă dar nu știi ordinea în care se folosesc la masă tacâmurile pentru că tu o bagi în gură întreagă, de ce faci pe marea virgină? Când știe și mă-ta că nu mai ești intactă nici măcar în zona dintre sprâncene. De ce te simți lezată de fericirea alteia care, repet, nici măcar nu știe că exiști? Hm?

De ce nu face Dumnezeu o apocalipsă specială pentru astea sfinte, să vă adune la un loc și să vă dea foc? Mi-aș lua bilet în primul rând, popcorn și nachos. Bilet VIP.

Un lucru nu suport: prostia si răutatea. Că de ce la aia îi e bine? De ce aia își asumă alegerile și faptele? De ce aialaltă spune că îi place să facă sex și culmea, nimeni nu îi pune nicio etichetă? Pentru că o duce capu’, făăă!

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Femei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …