o copila, dar buna rau de tot….

zilele astea am cunoscut o copila de 17 ani. doamne ce buna este. e bruneta, forme apetisante, are un stil vestimentar foarte sexy, ce mai… e buna rau de tot.  acum nu stiu ce sa fac. sa trec la atac sa sa merg mai departe. inainte parca nu conta pentru mine aceasta diferenta de varsta, dar acum…. nu stiu ce e cu mine.

am sa mai las putin timp sa treaca… sa vad ce vrea ea si cum vrea. are un stil apropiat de al meu…. ceea ce e a dracului de interesant….

data viitoare am sa va povestesc de o tipa care arata mai bine imbracata decat desbracata…

v’am pupat.

Incoming search terms:

16 Replies to “o copila, dar buna rau de tot….”

 1. Deci, fucking end :))))) sau nu e vorba de aceeasi tipa de care zici tu ca arata mai bine imbracata….

 2. Ai mare dreptate. Copilele astea din ziua de azi arată de îţi vine să te iei singur la palme. Am cunoscut şi eu copile d-astea, dar în afară de sex nu prea ai ce face cu ele…tot mintea aia de om prost o au.

   1. Ce-i drept, am văzut şi eu nişte prospături ca cea de care zici poate cu vreun an mai tinerele (şi trebuie să recunosc că nu am avut deloc gânduri pioase în ceea ce le priveşte).
    M-am uitat la ele şi mi-am zis că uneori ori Dumezeu e cinic, ori mamele lor ar trebui arestate pentru că le-au lăsat să umble liber, în văzul oamenilor.
    Păi, ori să fie bunăciuni şi să fie majore, ori să stea naibii acasă şi să nu îşi plimbe farmecele, ca să bage omul în păcat …

    1. mai e o faza dura cu astea. daca te plac si nu faci nimic incep sa spuna la toti ce prost esti. ca ele te’au ¨rugat¨ sa le futi si tu nu ai vrut sau nu ai fost in stare. eu in general nu am probleme cu varsta. cazul de fata e putin diferit ca ii cunosc familia bine si daca ar fi ceva acum si’ar da seama parintii ei.

   2. *analfabetul*
    …cazul de fata e putin diferit ca ii cunosc familia bine si daca ar fi ceva acum si’ar da seama parintii ei.
    __________________________
    Asta îmi sună ca în melodia lui Jula – Soţia prietenului meu
    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lKVK5gfeu6A&hl=en_US&fs=1&]

    În cazul în care nu merge embed-ul, aici e link-ul:

    Doar că nu vorbim de soţie ci de fiică. E o altă nuanţă, deh.. :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.