o veste proasta

zilele trecute mi-am luat cateva zile vacanta din cele 30 care imi sunt alocate pe an. pe data de 4 ma suna seful cel mare daca sunt acasa. ii spun ca da si daca stie unde stau. el spune ca da, ceea ce am surprinde. nu multi stiu unde locuiesc eu, mai ales seful meu.

mai imi da vreo 3 telefoane ca ajunge acum si tot asa. dupa vreo ora ajunge si el. cobor jos si-l iau la intrebari de unde stie unde stau eu. imi da el niste explicatii pe acolo de ma durea capul. imi spune sa urc in masina.

acolo vad ca scoate niste acte dintr-o mapa. stiam deaja ce este. cu parere de rau te anunt ca de azi nu mai lucrezi la noi. din cauza crizei trebuie sa reununtam la serviciile tale. esti ultimul venit asa ca pleci primul.

eu ii zic ok… imi da actele sa le semnez. eu ii spun ca nu le semnez. trebuie mai intai sa merg la sindicat sa vad care e treaba cu ele. nu se astepta la asa ceva , mai ales de la un roman. imi spune ok si pleaca.

am fost acolo si actele nu erau in regula. dupa lege trebuie sa imi dea cateva mii de euro daca ma da afara. el vrea sa imi dea cu vreo 1500 euro mai putin.

a incercat el sa ma convinga sa accept azi ceea ce vrea el dar eu ma tin tare.

am zis ca mergem la tribunal sa ne judecam. am noroc ca sunt sustinut de sindicat, care imi pun ei avocat si se ocupa de toate actele.

azi m-a sunat de vreo 10 ori. ultima oara incepuse sa vorbeasca frumos cu mine cand a vazut ca nu e poate.

i-am spus eu azi: oi fi eu de multe feluri, dar prost nu sunt. stiu sa ma informez si vreau doar ce mi se cuvine. nici un cent mai mult . pentru ca a gresit in acte acum trebuie sa mai merg de luni si pana pe 19 la munca. sunt sigur ca va incerca sa ma futa…. la cap… dar nu o sa-i mearga. prima data il voi fute eu. + ca mai am de recuperat 17 zile de vacanta de anul trecut. ceea ce inseamna vreo 500 euro.

acum sunt in cautare de munca. sa vad daca mai stau pe aici sau plec in alta parte. in ro sigur nu vin. nu am ce face acolo. nu mai am nimic in ro. asa ca mai bine prin lumea larga.

kisss alll

2 Comments

  1. Mika 8 mai 2011
  2. Ionela348 11 martie 2014

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: