Home Aberatii Omul ALB pe cale de dispartie, Omul NEGRU vine in Forta. Ce este de facut?

Omul ALB pe cale de dispartie, Omul NEGRU vine in Forta. Ce este de facut?

5 min read
1
0
90

EVOLUTIA. cred ca stiti cu toti ce inseamna. putini sunt cei care pot influenta evolutia unui om, grup, rase, planete.

pe zi ce trece rasa noastra cea ALBA devine tot mai slaba. atat fizic cat si psihic. sa va uitati cum aratam noi acum 500 de ani si cum aratam acum.  suntem vai de mama noastra.

acum uitativa cum arata rasa NEAGRA acum. este cam la fel cum aratam noi acum 500 de ani. puternici, aratosi si inteligenti.

acesti vin din spate foarte puternic. cei care sunt acum o minoritate, in viitor vor ajunge o majoritate.

uitati-va la evenimentele din Londra (UK). politia a ucis un gangster , adica stiti voi ce este. un tip certat cu legea. au sarit toti negri si uite unde sa ajuns. daca in locul acelui negru era un alb nu se auzea nimic. lumea spunea, ca a murit inca un om rau.

pe zi ce trece primesc tot mai multe drepturi si unde nu le pot lua cu vorba buna trec la atac. In tari precum UK, USA, Franta  albilor le este frica sa spuna ceva la adresa negrilor ca sa nu fi acuzati de rasism si alte kkturi din astea. daca un negru si un alb merg amundoi sa ocupe acelasi job, angajatorul il va alege pe cel negru pentru a nu acuzat de cele de mai sus sau dat in judecata sau chiar sa nu se treseaza cu represalii din partea comunitatii negre.

multi vor spune ca am ceva cu ei. va spun sincer. nu am nimic cu nimeni, atat timp cat nu imi pune in pericol propria existenta sau a familiei mele ori rasei mele.  inteleg ca trebuie sa avem toti drepturi egale. dar cum tu iti poti permite sa ma bati la colt de strada si sa imi ei totul sa imi spui ALBULE, sa te ei de familia mea, sau orice alt lucru, la fel am si eu aceste drepturi sa te fac NEGRULE , etc.

din cate se vede la ei se tine cont de drepturi egale doar atunci cand au de castigat, in rest… nu.

in mai toate filmele, vezi posturile cele mai mari ocupate de negri si albii doar niste sclavi.  nici nu stiu de cand nu am mai vazut un film politist in care capitanul sau seful cel mare sa fie un ALB. peste tot numai negri. de ce? pentru ca de nu le da roluri bune da studioul in judecata sau le taie gatul. asa ca noi restul trebuie sa acceptam situatia. daca mergem noi sa dam studioul in judecata nu ne va lua nimeni in seama.

e ca atunci cand un barbat striga pe strada ca a fost violat de 5 femei. cine dracu il crede. de ce? pentru ca nimeni nu isi poate imagina sau concepe ca un o femeie sau un grup de femei sa violeze un barbat. desi “cica” avem aceleasi drepturi ca si ele.

cand o sa am timp poate am sa fac o selectie de poze asa ca o comparatie intre rasa alba si cea neagra in ultimii 500 de ani. sau daca ma poate ajuta cineva si cu o analiza ar fi bine.

  • cine e erorul…

    in fiecare zi un om salveaza lumea. in fiecare zi traim sa vedem aceste minunatii ale lumi…
Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

One Comment

  1. Analfabetul

    10 August 2011 at 11:09

    crezi ca am depasit masura, sau nu am dreptate? te rog sa imi dai peste nas.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …