Home Aberatii Povestea unui INGER

Povestea unui INGER

5 min read
3
0
374

povestea lui incepe de la inceputurile timpului. se plimba cu Michael si Lucifer pe pamant , prin rai, iad, peste tot. erau bun prieteni. El era un bun soldat. un soldat care nu discuta niciodata voia lu Dumnezeu. a vazut caderea babilonului, scufundarea titanicului, caderea zeilor din egipt si a celor greci, a vazut tot.

cea mai tare experinata a fost acum cativa ani in urma cand a fost nevoie sa ia forma umana.  de atunci i sau intamplat multe lucruri minunate dar si rele. a trebuit sa ia decizi care atunci pareau bune. a inteles de ce multi oamenii ajung in iad. calea catre acesta este pavata cu intentii bune care dau in ceva gresit, rau. asa a facut si el.  in acest moment sta pe o banca si se roaga la Tatal sau pentru al ghida. dar Tatal sau i-a parasit de mult. nu vrea sa mai auda de ei. acum el este marele sef in Rai. In rai nu e chiar asa cum credem noi. acum el este in razboi cu Raphael care vrea ca vechea ordine sa revina si nu libertatea. ce o fi insemand si asta.

de cand a venit pe pamant impreuna cu 2 frati si un betiv au reusit sa omoare pe Michael, Lucifer, cativa draci mari de prin iad si pe mama tuturor monstrilor. Cea care conduce purgatoriul de la inceputul timpului.

datorita razboilului din rai ingerul nostru a trebuit sa ia decizi pentru a salva atat pe cei 2 frati si acel betiv  cat si lumea intreaga + raiul de dictatura lu Raphael.

noi pe pamant ne batem pentru kkturi , gen bani, pamant si alte lucruri neinsemnate. In rai se bat pe suflete. Sufletul este energie pura care poate da o putere foarte mare celui care le detine. cu cat ai mai multe suflete , cu atat iti creste puterea .

Acum ingerul nostru are nevoie de suflete puternice care sa-l ajute sa-l bata pe Rapahel. pentru a face rost de ele cauta purgatoriul.  pentru al gasi a facut o intelegere cu noul sef al iadului. fiecare ia 50/50 din ce gasesc acolo. din cauza acestui razboi a fost nevoit sa ia niste decizi care ii pot aduce pieirea . singurul dusman al tuturor celor care traiesc in rai, iad si purgatoriu sunt cei 2 frati si acel betiv. acestia 3 sunt si protejatii lui. multe din deciziile pe care le-a luat au fost ca sa-i protejeze. Atat pe ingerul nostru cat si pe cei 3 dumnezeu i-a adus de multe, multe ori inapoi dupa ce au murit. se pare ca tatal nostru e pe undeva pe pamant si priveste.

Numele lui este Castiel, ingerul decazut care a ajuns sa conduca raiul. ingerul care intors importiva lui michael si a lu lucifer. este acel inger care dupa toate astea dumnezeu a ales sa-l aduca inapoi atunci cand a murit.

Castiel - Supernatural Season 6 Episode 20 – The Man Who Would Be King
Castiel - Supernatural Season 6 Episode 20 – The Man Who Would Be King

este acel inger care a inteles ce inseamna sa fii om, sa fii liber, sa fii bun, sa fii tradat si sa tradeze la randul lui.

Acesta e Castiel care acum il roaga pe tatal sau sa-i de aun semn ….

Episodul 20 din sezonul 6 Serialul Supernatural

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

3 Comments

 1. Mika

  9 May 2011 at 16:44

  Interesant…

  Reply

 2. […] de acest subiect pot fi: Danette ,Analfabetul , Mbubuku, Razvan, Teo ,Florina ,George ,Vania ,Gabriela ,Onucu ,Madi ,Adrian , Angela,Micutu , […]

  Reply

 3. Inceputuri…vechi. | Mika Blog

  25 July 2011 at 01:40

  […] de acest subiect pot fi: Danette ,Analfabetul , Mbubuku, Razvan, Teo ,Florina ,George ,Vania ,Gabriela ,Onucu ,Madi ,Adrian , Angela,Micutu , […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …