Aberatii

prostimea – o gloata de oamenii care inca sunt in anul 2000 inainte de hristos

cunostintele celor de acum 4011 ani era foarte mici legat de tot ce ne inconjoara. in afara de muncit pamantul, futut, razboaie si alte kkturi nu stiau prea multe.

pe atunci mai era vaza cu zeii care cica ii ajutau si le porunceau sa faca diverse lucruri in numele lor.

cand intrebai un om al acelor timpuri daca stie ca la polii o zi tine 6 luni si noapte la fel 6 luni iti raspunde ca nu stie, sau ca este imposibil. pentru acele vremuri este normal sa iti dea un astfel de raspuns. pentru om care traieste in anul 2011 luna august si  il intrebi asa ceva, iti spune ca e o prostie, ca este imposibil.

nu pot intelege cum acesti oamenii mai pot supravetui in aceasta lume fara cunostinte generale legat de lumea in care traiesti. daca o pun pe nepoata mea de 8 ani sa intre intr-un concurs de cunostinte generale cu toti acesti oamenii, va garatez ca o sa-l castige detasat.

de multe ori evit sa ies cu astfel de oamenii, dar nu o pot face la nasfarsit. as fi vrut sa ma fi nascut peste 500 de ani. poate ar fi fost mai bine pentru mine.

nu zic ca sunt foarte destept, dar in comparatie cu cei care-i cunosc, sunt puterea a 10 -a de destept.

oamenii care iti spun ca America se afla in uniunea europeana si a dracului se mai dau si foarte inteligenti.

oamenii care cred ca fututul inseamna doar a baga pula in pizda , dat de 4 ori din cur si apoi gata.

 

2 Comments

  1. Nu stiu cu cine ai avut de-a face de te-ai suparat asa de rau ,insa daca te-ai fi cunoscut peste 500 de ani ,cum ne-am mai fi cunoscut noi ? :(

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: