ce fac eu

Raspunsuri la Intrebari 3

I: Am vazut poza mea pe blogul tau.

R: pozele in general sunt luate de pe google. caut un termen care are legatura cu articolul si care cred eu ca se potriveste o pun pe blog.

I: Am vazut ca ai scris despre mine, sau ai facut referire la persoana mea. Te rog sa stergi articolul si tot ce este legat de mine

R: in primul rand trebuie sa stiti cu totii ca nu sterg nici un articol care a fost publicat pe blog. asa ca nu va mai stresati. Daca am scris despre tine sau am facut referire la tine sa stii ca nu am nimic personal cu tine. De cele mai multe ori articolele sunt scrise la cerere > multe dintre voi imi dai ponturi pentru articole. Cei care ma citesc regulat stiu cum scriu cand sunt suparat pe cineva. Orice advertorial sau articol la cerere il scriu in stilul meu de pe blog. Daca te-ai simtit jignita , sorry, dar nu asta e stilul meu.

Trebuie sa bagati bine in cap unele dintre voi. NU sunt pe net de putin timp , asa ca stiu cum sta treaba in mediul online. Amenintarile nu ajuta cu nimic si nici nu ma ating. Inainte sa amenintati informati-va si apoi reveniti. Orice informatie care se gaseste la o simpla cautare pe google sau daca poza sau un clip cu tine apare pe un site public, care nu necesita parola, plata, etc, nu incalc nici o lege si nu ma poti bate la cap cu drepturile de autor si alte cacaturi. Vrei sa nu mai scriu despre tine sa nu mai public, sau sa nu te mai gasesti pe diverse site-uri? atunci ai grija ce faci si unde postezi informatii despre tine. De exemplu: daca datele tale de contact sunt undeva pe net, sa spunem la datele de contact a unei pagini sau ceva de genul acesta. eu daca le public nu incalc nici o lege. atat timp cat sunt la vedere, nu ai ce sa faci.

Deci sa va intre bine in cap. stiu foarte bine cum sta treaba in mediul online.

I: cate site-uri ai si care sunt acestea.

R: am destul si nu cred ca e treaba ta sa stii care sunt site-urile mele, sau cat castig de pe urma lor.

I: De ce uneori te dai asa mare, ca faci si dregi, etc

R: pentru ca imi permit. este treaba si problema mea cum ma port si ce fac. Daca nu iti convine atitudinea mea, atunci poti merge pe alt blog. Acest blog pe care scriu, are sus in stanga scris urmatorul lucru:

UN BLOG PLIN DE ABERATII SI PROSTIE .

deci pot scrie ce vreau, cum vreau, sa ma dau cine vreau eu si fara sa dau explicatii. Daca tu crezi ceva din ce scriu,a tunci e alegerea ta. Fac aceasta notificare ca atunci cand vorbim in privat sa trecem peste aceste discutii plictisitoare. Mai mult ca sigur vei primi ignor de la mine daca continui cu acest lucru.

cam atat pentru astazi.

6 Comments

  1. Cand am vazut notificarea in mail, am si venit rapid sa vad ce mai intreaba lumea.
    Eu cred ca multe persoane doar se dau ” cititoarele tale” . Multe dintre raspunsurile aste le gaseau pe blogul tau de-a lungul timpului. Nu zic sa faca cum fac eu , sa-ti dea si trimiterile unde ai scrie despre ceva sau altceva , dar chiar asa sa trebuiasca sa le raspunzi la o intrebare de 10 ori, doar cuvintele sunt schimbate, raspunsul e acelasi.
    Si mai zici de mine ca am rabdare????
    Cred ca mi-ai luat-o tu pe a mea, ca eu nu mai am rabdarea de altadata…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: