10 Comments

 1. Interesant articol ,insa de atat timp cred ca era imposibil sa nu se “rasufle”o farama de informatie in mass media .Orice revolta apare in ziare ,la stiri sau macar pe net .Imi este greu ca toti jurnalistii din lume au fost rupti de realitate atat timp ,insa e doar o parere de-a mea .

  1. pai cine dracu vrea sa se afle de astfel de varinate de revolutii? iti dai seama ca ar fi un precedent si toate tarile sub asuprire ar proceda la fel. chiar si romania.

  1. am aflat aseara ca islanda e un stat micut de cateva sute de mii de oamenii. dar asta nu inseamna ca nu se poate aplica si la noi. aceiasi reteta, doar putin adaptata la situatia noastra.

   1. Mentalitatea, cultura civica si muuulteee, multeeee altele fac diferenta intre noi si ei . Noua ne trebuie alta reteta, copia nu are valoare .

 2. Copia e copie si asa ramane. Cel putin, in online , eu m-am saturat de cei/cele care dau copy-paste la cate un articol si uita sa mentioneze sursa , ba mai mult, in ipocrizia lor, se si umfla in pene atunci cand sunt laudati/laudate…nu inteleg satisfactia data de furtul muncii altuia. Ok, am divagat de la subiect …scuze. Imi place optimismul tau …. dar cum crezi ca la noi , cu influenta nociva a atator partide , s-ar putea intampla o revolutie pasnica ? :D

  1. sa inteleg ca m-ai tras putin de ureche ca am facut copy/paste la 2 articole si am precizat sursa.. :d
   eu cred ca orice lucru cat de mare ar fi el poate fi rasturnat. o astfel de revolutie nu se poate face intr-un timp scurt. necesita timp si oamenii care sa aiba vaste cunostinte in domeniul politic, bancar, administratie, servicii secrete.
   trebuie doar sa se vrea, sa fie o mana de oamenii care sa-i conduca si pe altii.
   stiu asta din experienta. am “administrat” grupuri mari de tineri (cateva sute) care la prima vedere spune-ai ca nu sunt in stare de nimic. dar care pana la urma au dovedit ca pot realiza multe daca sunt indrumati si condusi catre un anume tel.

   si eu m-am cam dus de la subiect nu?
   :D

 3. Vorbeam la modul general, nu faceam referire la tine doar ai precizat sursa , nu?
  Si, iata, ai pus punctul pe i …. “doar sa se vrea” .Exemplul tau cu tinerii e bun , doar ca ei (tinerii) pot fi modelati mai usor.
  Din pacate noi, ca popor, suntem impartiti in tabere …comunisti, basisti, etc …. ne lipseste liantul .

  1. acest liant se poate gasi. trebuie sa vrem. inca odata spun asta.
   stiu ca se poate daca vrei. stii peste tot se discuta despre politica, toata lumea tipa ca e rau, ca nu se mai poate, dara nici unu nu intreprinde ceva. asteata mereu ca altii sa faca si sa decida pentru ei. si uite asa am ajuns in situatia in care suntem.
   eu sunt sigur , daca ne-am uni o gasca pe net si sa ne tinem de treaba am putea realiza multe. mult mai multe decat orice partid politic.
   dar cu cine…?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: