Revolutia Romana – O rusine

Revolutia Romana

Revolutia Romana

Numai cand ati citit titlul sunt sigur ca multi mi-au umplut frigiderul de carne. nu cred ca ati facuto cu rea intentie, ci din bunatate. doar nu ma lasati s am frigiderul gol de craciun nu?

sa revenim la articol acum.

ca sa va linistesc sa stiti ca nu consider Revolutia Romana o rusine, ci pe cei care se dau drept revolutionari, cei care vor sa profite de pe urma revolutiei, cei ies in strada si nu sunt in stare sa faca un miting. cei care fac de rusine in fata romanilor si a intregii lumii pe cei care si-au dat viata in `89.

Voi credeti daca mergeti prin salile parlamentului si strigati ca hunii „Ne vrem tara inapoi” o sa o primiti, sau veti primi ceva, inafara de cateva injuraturi sau dispretul celor care va vad?

Revolutia Romana

Revolutia Romana

aveam 10 ani la revolutie. chiar in acea zi lampa PL500 sa ars la televizorul nostru si a trebuit sa merg prin vecini. tin minte ca ne uitam cu totii ce se intampla si incercam si noi prin casa sa scandam. imediat cum ne iese pe gura o scandare ca la televizor, imediat cineva din camera sarea cu gura sa tacem, ca sa nu ne auda  cei de la securitate.

Ceausescu - revolutia romana

Ceausescu - revolutia romana

nu am nimic impotriva ca cei care au luptat si au avut de suferit sa primeasca bani. problema mea este cu cei care nici maar nu au fost acolo si acum fac tambalau mare pentru ca statul le-a luat banii.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”3039″]

sincer sa va spun nu stiu care e suma de bani pe care o primeste o familie sau persoana revolutionara.  totusi as vrea sa intreb aceste persoane care primesc bani si ies in strada se fac ca lesina, striga lozinci, fac ca toti draci, etc. „In acesti bani sta respectul vostru pentru cei care au murit ca voi acum sa va bucurati de libertate, de democratie?” voi credeti ca ei cand au iesit in strada si au luptat pentru voi sau gandit  macar o clipa la acesti bani? ei sau gandit la urmasii lor sa fie liberi, sa poata sa isi aleaga drumul in viata, sa se poata exprima. Nu stiu daca cei care au murit pe 09/11 familiile lor au primit sau primesc bani. sau cei care au luptat in razboi. Bunicul meu (Dumnezeul sa-l ierte) a luptat in ambele razboaie si nu a primit nimic in schimb. acum ar trebui sa ies si eu in strada sa fac panarama ca merit niste bani ptr ca el a luptat.

Revolutia Romana

Revolutia Romana

va spun eu, cei care ati ramas pe urma nu Meritati nimic. nu meritati pentru ca nu stiti sa le purati respectul cuvenit celor care au murit in `89.  cred ca atunci cand va vad de acolo de sus le vine sa va impuste la cate prostie vede in voi.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”3040″]

ce am vazut azi la televizor ca sa intamplat prin timisoara , in parlament mi-a lasat un gust amar, dezamagire, scarba.

Nu credeti ca ar fi mai indicat ca in aceste zile cand ne aducem aminte de ei, ar trebui sa ne rugam pentru iertarea pacatelor, lor pentru viitorul nostru, sa le multumim pentru sacrificiul lor, etc. si toate astea intr-un cadru civilizat demn de secolul si anul in care ne aflam.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”3041″]

chiar totul se rezuma la niste bani? stiu ca este criza, ca trebuie sa faci rost de bani din orice sursa. dar chiar asa am ajuns sa profitam de pe urma unor oamenii care si-au dat viata nesiliti de nimeni pentru noi? Sunt sigur ca multi dintre cei care au murit , atunci cand au plecat de acasa stiau ca nu se vor mai intoarce. si totusi au plecat de acasa, si-au lasat familia, prietenii si sau dus sa lupte pentru noi toti. nu mai conteaza cine a coordonat toata revolutia, ei tot au murit.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”3042″]

Nu este prea tarziu sa indreptam raul facut. Haideti sa nu facem Revolutia Romana din `89 de Rusine. A fost un eveniment unde au murit oamenii si a schimbat cursul romaniei.

Le datoram pentru sacrificiul lor macar sa incercam sa-i respectam, sa aratam ca puetm fi oamenii, ca banul nu este atat de important.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”3043″]

Respect din toata Inima pentru Revolutia Romana si pentru toti cei care si-au data viata. Dumnezeu sa va ierte. Multumim pentru ce ati facut noi si nu o sa va uitam NICIODATA. Pentru unii dintre noi sacrificiul vostru nu va fi uitat.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Revolu%C8%9Bia_Rom%C3%A2n%C4%83_din_1989

O lista a celor care  si-au dat viata pentru binele nostru

http://romania1989.com/Martiri.asp


 

Incoming search terms:

3 Comments

  1. Analfabetul 21 decembrie 2011
  2. Mika 21 decembrie 2011
  3. Analfabetul 21 decembrie 2011

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: