sex fara frontiere

cine a zis ca sexul nu are frontiere a avut dreptate. acum nici varsta celor implicati in sex nu mai e o problema. de inviere am fost la o biserica romaneasca la vreo 90Km de unde stau. mai spre dimineata am plecat de acolo si astepta intr’un mic parculet o amica sa vina.  steam pe banca si fumam o tigara. dupa ce am terminat tigara isi fac aparitia 3 pusti nu mai mari de 7 ani. unul spunea ca stie una de 19 ani care se fute si ca nu ar refuza sa se futa si cu ei. pistiul care o stia nu avea bani pe tel. asa ca a sunt de la amicul lui.  o suna si ii spune ca e cu inca 3 prietenii si ca ar vrea si ei sa faca sex cu ea. din discutia pe care am auzit’o (erau la nici 3m in fata mea) se pare ca fata a fost de acord. sa vezi ce bucurie pe ei cand au aflat ac se poate. isi faceau planuri cum se ce va face fiecare.

eu de felul meu nu sunt un tip inchis la minte. sunt de acord cu tot ce este nou. dar cum dracu sa faci ma tu de 19 ani sex cu niste pusti de 7 ani? nu zic ca si eu am facut sex cu pustoaice de 12 ani, dar 7 ani e chiar prea de tot. ce ai putea simti de la un pusti de 7 ani? abia se scoala si nici floci nu au macar.

unde s’a ajuns ….  se pare ca in ziua de azi joaca la copiii nu mai sunt papusile, turca, prinsa, etc, ci puta. toti vor sa faca sex, indiferent ce varsta au.

Incoming search terms:

2 Comments

  1. Lavinnia 5 aprilie 2010
    • analfabetul 5 aprilie 2010

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: