Home Sex Sexul oral (Felatia) – manual de tehnici. Invata sa faci sex oral profesional – Part2

Sexul oral (Felatia) – manual de tehnici. Invata sa faci sex oral profesional – Part2

5 min read
0
0
18

Sexul oral (Felatia)

Din aceasta cauza multe se confrunta cu esecuri sexuale, nu au o relatie cu cineva mai mult timp iar toti partenerii care ajung sa aibe contact sexual cu ele, la scurt timp fug fara sa-si mai doreasca vreodata sa le mai vada. Multe ar vrea sa practice sexul oral dar nu pot face unul de calitate din cauza necunostintelor, altele practica sexul oral si invata tot timpul castigand experianta in timp ce altele sunt mult mai experimentate si fac un sex oral de calitate.

Multe relatii se destrama iar barbatul cauta imediat alta persoana care i-ar putea oferi ceea ce el isi doreste si ii ofera placere. Este adevarat ca omul, cauta intotdeauna parteneri noi si diversi pentru a avea contacte sexuale, dar acest lucru nu se intampla mereu din cauza ca prtenerul anterior nu i-a oferit placere sau nu s-a ridicat la asteptarile lui, ci din cauza ca omul, natural nu este monogam.

Daca incercati sexul oral, cu siguranta va deveni o modalitate de satisfacere sexuala care nu poate fi egalata. Oricine doreste sa isi satisfaca partenerul si sa ii ofere placere maxima, trebuie sa incerce sexul oral. Pentru acest lucru este nevoie de multa rabdare si dorinta. Nu vei reusi niciodata sa oferi placere prin graba si o atitudine negativa fata de stimularea organelor genitale cu gura. Lucrul cel mai trist este acela ca, barbatul sau femeia, nu dau importanta ideii de a cunoaste cum se face o felatie si nu incearca sa se experimenteze .

Multe gandesc ca daca-si pun gura pe penis si o misca, pana cand barbatul ajunge la climax, sunt automat experte. Din contra!

A fi expert inseamna sa ai experienta. Priceperea adevarata inseamna ca prin a suge penisul unui barbat trebuie sa-i oferi cel mai inalt grad de placere posibila, trebuie sa cunosti anatomia penisului si zonele sensibile ale acestuia. Trebuie sa cunosti tehnici si miscari care produc placere, sa faci combinatii din aceste tehnici, sa amani ejacularea atunci cand este cazul, sa cunosti semnele care anunta ca barbatul este pe punctul de a avea un orgasm si sa stii ce sa faci atunci cand barbatul are orgasm si ejaculeaza. Majoritatea ignora aceste lucruri extrem de importante.

Informatiile de pe aceasta pagina te vor ajuta sa rupi orice bariera care te impiedica sa oferi placere, sa afli orice nu stiai pana acum si tehnicile cele mai importante pentru a o suge ca la carte si sa oferi placere maxima partenerilor tai.

Felatia este tehnica prin care sugi si atingi cu buzele, limba si gura penisul unui barbat cu scopul de a-i oferi placere si a ajunge la orgasm. Buzele, limba dar si mainile sunt importante surse de stimulare. Multi barbati si femei raspund bine la ritm si la presiune.

[contentblock id=20 img=gcb.png]

[subscribe2]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Primirea Romaniei in Schengen

Ba frate atat stiu unii primirea Romaniei in Schengen si nimic altceva. Pai cum ma boule s…