Home Descopera Romania Sexul oral (Felatia) – manual de tehnici. Invata sa faci sex oral profesional

Sexul oral (Felatia) – manual de tehnici. Invata sa faci sex oral profesional

3 min read
7
0
1,451

Inca cele mai indepartate timpuri, omul a folosit gura pentru stimularea orala a organelor genitale, pentru a provocarea excitatiei sexuale care este mult mai mare chiar decat un act sexual normal.

Studiile arata ca 50 – 80% dintre femei practica felatia. Dintre acestea, 45 pana la 60 % declara ca sugerea penisului le produce palcere, restul declarand ca le lasa indiferente sau ca nu le place.

sex oral
sex oral

Felatia produce placere multor femei care o practica. Motivele pentru care o femeie isi doreste sa faca o felatie sunt multe. Printre cele mai importante se numara placerea, distractia, pasiunea, etc. Cu sexul oral se poate incepe sau termina si o partida de sex. Pe langa acesta un alt motiv este dorinta naturala si instinctuala a femeii de a fi penetrata, de a simti barbatul in ea, de a simti sperma tasnind pe corpul ei sau in interiorul ei, iar gura este unul din locurile care pot fi penetrate. Barbatului ii produce o placere maxima stimularea penisului cu gura.

Destul de putine femei trec sexul oral pe lista jocurilor sexuale preferate. Multe femei nici nu vor sa auda de asa ceva. Considera sexul oral ceva scarbos, injositor, un lucru pe care-l practica numai femeile injosite si fortate. Acest lucru se intampla din cauza unor idei preconcepute, a educatiei cu baze religioase si a conceptiilor negative pe care le au anumite femei asupra vietii sexuale a omului. Il saruti pe obraz, gura, gat, il lingi pe sfarcuri, de ce sa nu saruti si sa stimulezi si cea mai sensibila parte a corpului care ofera cea mai mare placere, penisul si testiculele ? Organe care fac parte tot din corpul babratului si care natural, reactioneaza mereu atunci cand o parte a corpului lui este atinsa de catre o persona de care se simte atras.

Partea 2 la 7 le gasiti sub articol.

[contentblock id=20 img=gcb.png]

 

 

 

Sexul oral (Felatia) – manual de tehnici. Invata sa faci sex oral profesional 2

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Descopera Romania

7 Comments

 1. sonata lunii

  30 March 2012 at 00:42

  tare lectia ! multumesc

  Reply

 2. Mika

  30 March 2012 at 09:53

  Ma mir cum de ai avut rabdare sa scri un articol atat de lung.Ma gandeam ca va fi impartit pe 3-4 articole .
  Buna lectia asta pentru cunoscatori sau necunoscatori ,insa vreau sa-ti spun ceva .Putini sunt aceia care vor sta sa faca miscarile ca la carte sau sa se gandeasca la ordinea lor…asta ar strica actul in sine .Ihn alta ordine de idei….cum spuneai si tu in articol …se invata pe parcurs,experimentand…ajungi sa ai experienta.

  Reply

 3. […] pare ca lumea nu intelege exact ce vreau sa spun in articolele trecute legat de Cum se Suge Pula asa ca acum postez imagini. Sper ca de data asta sa intelegeti si sa deveniti bune sugatoare de […]

  Reply

 4. criatina marcus

  29 January 2015 at 12:33

  Marcus ioana suge pula ca aicea la meserie

  Reply

 5. criatina marcus

  29 January 2015 at 12:36

  Tipa e din alba cautatio pe fb

  Reply

 6. […] la noi cele mai populare rubrici n-aveau legătură cu numele celebre. Erau paginile de educaţie sexuală. „Până şi astăzi, publicaţia oferă cele mai bune sfaturi […]

  Reply

 7. […] Relu s-a lasat in jos , miinile lui mi-au despartit in doua tufisul dintre picioare ,si a inceput sa-mi ofere din nou sex oral. Stind in asa fel incit sa poata fi filmat , mi-a sarutat fin pizda de citeva ori , apoi limba lui […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Daca schimbi denumirea nu inseamna ca …

Este o moda in ziua de astazi sa schimbam denumirea la un lucru, obiect, actiune pentru ca…