Sexul oral (Felatia) – manual de tehnici. Invata sa faci sex oral profesional

Inca cele mai indepartate timpuri, omul a folosit gura pentru stimularea orala a organelor genitale, pentru a provocarea excitatiei sexuale care este mult mai mare chiar decat un act sexual normal.

Studiile arata ca 50 – 80% dintre femei practica felatia. Dintre acestea, 45 pana la 60 % declara ca sugerea penisului le produce palcere, restul declarand ca le lasa indiferente sau ca nu le place.

sex oral

sex oral

Felatia produce placere multor femei care o practica. Motivele pentru care o femeie isi doreste sa faca o felatie sunt multe. Printre cele mai importante se numara placerea, distractia, pasiunea, etc. Cu sexul oral se poate incepe sau termina si o partida de sex. Pe langa acesta un alt motiv este dorinta naturala si instinctuala a femeii de a fi penetrata, de a simti barbatul in ea, de a simti sperma tasnind pe corpul ei sau in interiorul ei, iar gura este unul din locurile care pot fi penetrate. Barbatului ii produce o placere maxima stimularea penisului cu gura.

Destul de putine femei trec sexul oral pe lista jocurilor sexuale preferate. Multe femei nici nu vor sa auda de asa ceva. Considera sexul oral ceva scarbos, injositor, un lucru pe care-l practica numai femeile injosite si fortate. Acest lucru se intampla din cauza unor idei preconcepute, a educatiei cu baze religioase si a conceptiilor negative pe care le au anumite femei asupra vietii sexuale a omului. Il saruti pe obraz, gura, gat, il lingi pe sfarcuri, de ce sa nu saruti si sa stimulezi si cea mai sensibila parte a corpului care ofera cea mai mare placere, penisul si testiculele ? Organe care fac parte tot din corpul babratului si care natural, reactioneaza mereu atunci cand o parte a corpului lui este atinsa de catre o persona de care se simte atras.

Partea 2 la 7 le gasiti sub articol.

[contentblock id=20 img=gcb.png]

 

 

 

Incoming search terms:

4 Comments

  1. sonata lunii 30 martie 2012
  2. Mika 30 martie 2012
  3. criatina marcus 29 ianuarie 2015
  4. criatina marcus 29 ianuarie 2015

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: