Sexul oral (Felatia) – manual de tehnici. Invata sa faci sex oral profesional

Inca cele mai indepartate timpuri, omul a folosit gura pentru stimularea orala a organelor genitale, pentru a provocarea excitatiei sexuale care este mult mai mare chiar decat un act sexual normal.

Studiile arata ca 50 – 80% dintre femei practica felatia. Dintre acestea, 45 pana la 60 % declara ca sugerea penisului le produce palcere, restul declarand ca le lasa indiferente sau ca nu le place.

sex oral
sex oral

Felatia produce placere multor femei care o practica. Motivele pentru care o femeie isi doreste sa faca o felatie sunt multe. Printre cele mai importante se numara placerea, distractia, pasiunea, etc. Cu sexul oral se poate incepe sau termina si o partida de sex. Pe langa acesta un alt motiv este dorinta naturala si instinctuala a femeii de a fi penetrata, de a simti barbatul in ea, de a simti sperma tasnind pe corpul ei sau in interiorul ei, iar gura este unul din locurile care pot fi penetrate. Barbatului ii produce o placere maxima stimularea penisului cu gura.

Destul de putine femei trec sexul oral pe lista jocurilor sexuale preferate. Multe femei nici nu vor sa auda de asa ceva. Considera sexul oral ceva scarbos, injositor, un lucru pe care-l practica numai femeile injosite si fortate. Acest lucru se intampla din cauza unor idei preconcepute, a educatiei cu baze religioase si a conceptiilor negative pe care le au anumite femei asupra vietii sexuale a omului. Il saruti pe obraz, gura, gat, il lingi pe sfarcuri, de ce sa nu saruti si sa stimulezi si cea mai sensibila parte a corpului care ofera cea mai mare placere, penisul si testiculele ? Organe care fac parte tot din corpul babratului si care natural, reactioneaza mereu atunci cand o parte a corpului lui este atinsa de catre o persona de care se simte atras.

Partea 2 la 7 le gasiti sub articol.

[contentblock id=20 img=gcb.png]

 

 

 

Sexul oral (Felatia) – manual de tehnici. Invata sa faci sex oral profesional 1

Incoming search terms:

6 Replies to “Sexul oral (Felatia) – manual de tehnici. Invata sa faci sex oral profesional”

  1. Ma mir cum de ai avut rabdare sa scri un articol atat de lung.Ma gandeam ca va fi impartit pe 3-4 articole .
    Buna lectia asta pentru cunoscatori sau necunoscatori ,insa vreau sa-ti spun ceva .Putini sunt aceia care vor sta sa faca miscarile ca la carte sau sa se gandeasca la ordinea lor…asta ar strica actul in sine .Ihn alta ordine de idei….cum spuneai si tu in articol …se invata pe parcurs,experimentand…ajungi sa ai experienta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.