Stiai ca facebook tocmai ti-a schimbat adresa de e-mail default?

Free Filehosting At HotFileHosting.comFacebook tocmai ti-a schimbat adresa de e-mail default din profilul tau. daca nu ma crezi intra la profilul tau de pe facebook si apoi la “Despre”. la adresa de e-mail o sa vezi trecut username@facebook.com. o sa spui ca nu te deranjeaza acest lucru. ei bine raspunsul e si da si nu. depinde ce faci tu pe facebook. cati din voi stiu sa foloseasca aceasta adresa de e-mail noua sau au folosito pana acum? cred ca nici unul.

sa spunem ca ai prin contul de facebook tii legatura cu clientii tai sau prietenii.  daca un posibil client vrea sa iti trimita o cerere de o oferta va folosi acea adresa de e-mail care este la profilul tau. cum tu nu o folosesti, nu vei primi mesajuld e la client sau prietenii tai sau oricine altcineva.

una din problemele cu aceasta adresa de e-mail este ca atunci cand cineva va trimite un mail la adresa de e-mail [email protected] de cele mai multe ori ajunge in sectiunea “alte mesaje”. acea sectiune e considera si avzuta ca folderul “spam” de la yahoo.

multi au probleme cu citirea acestor mesaje si nici nu sunt afisate cum trebuie.

pentru a schimba cu adresa de e-mail veche care te-ai inregistrat pe facebook, mergi al profilul tau si apoi la “despre”. apoi la date de contact dai editare. la adresa ta de e-mail setezi sa fie vazuta in TimeLine si la cea de la facebook, setezi sa fie ascunsa in TimeLine.

daca aveti probleme lasati un mesaj mai jos

[contentblock id=15 img=gcb.png]

[contentblock id=20 img=gcb.png]

Stiai ca facebook tocmai ti-a schimbat adresa de e-mail default? 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: