Straight To Number One

acum 4 zile veneam cu masina de la S****** spre casa.  am pus un cd care era prin masina si sa dovedit a fi o alegere buna. avea pe el o melodie foarte draga mie. 

Straight To Number One – Touch And Go

l-am ascultat tot drumul si nu ma saturam de el. cand am ajuns acasa l-am luat cu mine ca sa il ascult cu „iubirea mea”.  Imi facuse planuri mari, dar cand a ibceput sa-l asculte imi supune ca este cu porcaria asta. pentru ea daca nu sunt manele degeaba.

mi-am luat cheile si am plecat de acasa. am mers la bar si am beut o cafea, am fuat vreo 4 tigari dupa care am mers la clubul din oras. acolo am cunoscut pe cineva, m-am distrat pana pe la 7 dimineata dupa care m-am dus acasa.

ce vreau sa spun e  ca se gaseste foarte greu o femei in ziua de astazi care sa stie sa fie in primul rand femeie si dupa asta altceva.

toate din ziua de astazi stiu doar telenovele si manele. cand e vorba de sex se culca pe spate si astepta sa treci la treaba. nici macar nu se desbraca. pur si simplu astepta. te uiti la ele si nu iti vine sa crezi. si se mai intreaba de ce le inseli , de ce ai fost la vecina sau cu „Oxigenata” aia din bar. pai raspunsul e simplu si chiar in ochii tai. pacat ca tu nu-l vezi.

veti aici melodia pe care o iubesc mult.

ideia mi-a venit de aici

Originally posted 2009-12-05 22:31:07.

2 Comments

  1. eu si atat 10 decembrie 2009
    • analfabetul 10 decembrie 2009

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: