Sunt fata cuminte care vrea sa munceasca Asta…

Sunt fata cuminte care vrea sa munceasca.
Asta dovedeste pentru miia oara ca femeile una spun si alta isi doresc. Aceasta fatuca cica vrea sa munceasca normal si legal ca orice alta persoana.
A refuzat pana acum mai multe locuri de munca, unul dintre ele, chiar foarte bine platit, fara sa faca mare lucru.
Ma intalesc cu acum cateva zile si imediat ce m-a vazut a inceput sa se laude ca si-a cumparat haine noi si cat de mult au costat. O intreb imediat de unde bani, ca ultima oara cand ne-am inatlnit nu avea nici un ban.
Imi spune ca a combinato cineva cu un indian bogata si acesta a scoso la restaurant de lux, a plimbato cu limuzina, i-a cumparat haine de peste 1500 lire, etc. La final dupa ce termina toata lauda, imi spune ca a primit toate astea fara sa ii dea pizda. Dar ii va da data viitoare cand se intalnesc.

De munca nici nu vrea sa mai auda, pentru ca din aste acastiga de 100 de ori mai bine. Desi acum ceva timp spunea ca si daca moare de foame nu s-ar fute pe bani cu cineva.a se fute pe Bani a se intelege cadouri, cina, haine, bani cash, etc.

Cum dracu s anu ne faca toata lumea femeile curve in intreaga lume?

Ce este mai tare, e faptul ca in romania e casatorita si are 6 copii. Chiar vrea sa se marite aici pentru bani. I-a spus cineva ca de se marita cu unul pentru acte va primi intre 10-15k lire si alte cacaturi.
oare nu se intreaba ca aia de la imigrari vor verifica statutul ei in romania? si cand vor vedea ca deaja e casatorita in romania, va infunda puscaria.

Daca o vedea cineva acum ceva timp cum se batea cu pumnii in piept ca nu ar face in nici un caz ceea ce face acum, chiar ar fi crezuto.

sex placut draga mea si spor la bani. 😀
sper sa nu ma taxezi pe viitor cand voi veni la tine. 😀

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: