te iubesc

eram in clasa a 4 a. era o fata din a 8 a. frumoasa si vecina mea. m/am indragostit lulea de ea.  dupa mai multe incercari de a vorbi cu ea, desigur nereusite . mi/am luat inima in dinti intr-o buna zi , mai bine spus seara. era o mica petrecere sa zic asa la scoala. stiam ca-i plac trandafiri rosii. asa ca am furat din curtea scolii un trandafir si m-am dus la ea. dupa cum va imaginati nu a iesit dupa cum exersasem eu acasa. m-am facut de kkt in fata fetei. eram ud leoarca , cu limba plimbanduse in gura ca nebuna.

din ziua aceea nu am mai dat ochii cu ea.

8 Replies to “te iubesc”

   1. Stiu ca esti spontan.
    Am specificat doar ca …mi-am adus aminte .
    Asta ca sa vezi ca te citesc (sunt fidela),chiar daca nu comentez de fiecare data .

    1. stiu. nici eu nu comentez de fiecare data cand citesc.
     multumesc ca ma citesti. sa stii ca ador chat-urile noastre nocturne la tine pe blog sau la mine.
     online esti una dintre cele mai bune prietene… sa zicem asa.

   2. Da,am observat ca noi ne gasim si ne comentam in timp real …doar noaptea.Asta sunt,nu-mi place sa pierd timpul dormind ,insa sunt momente cand ma ajunge si pe mine oboseala din spate ,sau de multe ori ma prinde dimineata lucrand la proiecte ,programe ce le invat …etc.
    Setoasa de cunoastere m-a mai facut mama asta .
    Si apropos de convorbirile astea nocturne,de multe ori am vrut sa te adaug in lista de mess,numai ca ….Cu un om ca tine nu as mai dormi deloc,am da dintr-o discutie in alta.In alta ordine de idei cred ca si vice-versa este valabila…Asa vorbind aici sau la mine,poate provocam si pe altii la discutii,pareri .
    PS: multamu-ti de apreciere si catalogare ,idem si din partea mea .

    1. ai zis bine cu mess-ul. si eu am avut aceleasi intentii, dar am zis pass. mai ales ca eu daca vorbesc cu cineva nu pot zice pa… chiar daca mor de somn. si cum imi place mie sa vorbesc si sa sar de la un subiect la altul…
     ce faza… gandim cam la fel…
     seara frumoasa si sa auzim de bine…
     >D

 1. Doar în a patra? ăi ce dracu ai făcut până atunci?
  Eu trebuie să mărturiseac că mi s-a întâmplat din a doua, dar EA nu a aflat până după liceu (I-am zis cănd se mărita), deşi mi-a foast colegă de bancă din clasa I până în a XII cu excepţia unor laboratoare. Se numea Ancuţa când era mică şi Anca atunci când au început să-i crască ţâţele…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.