recenzie, Seriale

Tortura, tradare, prietenie si vechi prieteni

nu stiu cati dintre voi sau intrebat care tortura e mai urata. cea fizica sau cea psihica.

eu cred ca cea psihica este cea mai naspa. ranile fizice de pe urma unei torturi se refac, pe cand cele psihice nu.

gandestete cum ar fi sa ai pe cineva in mintea ta, pe care numai tu sa-l vezi si auzi. sa faca orice lucru care te scoate din sarite, sa iti provoace halucinatii in asa fel sa nu mai poti face la un moment dat diferenta intre realitate si halucinatie. la un moment dat creierul cedeaza si imediat dupa acesta restul organelor.

zicea cineva ca prietenii sunt cel mai de pret lucru pe care il poate avea un om in viata. atunci prietenia este cu cineva cu totul special e si mai deosebita. dar daca acel prieten te tradeaza la un momndat , ce faci atunci? ce faci cand il regasesti dupa mult timp si esti nevoit sa apelezi la el sa te ajute intr-o situatie de viata si de moarte? ce spui sau faci cand acel prieten care acum isi da seama cat de mult a gresit face sacrificiul suprem pentru tine?

vechii prietenii pot fi persoane care odata ti-au fost dusmanii cat si prietenii . dusmanii pot deveni aliati, prietenii la un moment dat in viata. motivul

nu mai conteaza.

Episodul 17 din sezonul 7 a serialului Supernatural ne-a adus foarte multe surprize. in primul rand s-a intors ingerul Castiel care nu isi aduce aminte cine este. eu unul m-am bucurat foarte mult de intoarcerea lu Castiel si cred ca toti fanii Superbatural.

tot in acest episod apar si vechii demonii cu ochii negrii care umbla prin lumea noastra si vor sa-i omoare cu orice pret pe cei 2 frati. doar ca in acest episod sunt pe urmele lu Castiel.

isi face aparatia si demonita Meg o veche prietena a celor 2 care si ea este pe urmele lu castiel.

Starea lu Sam este tot mai rea. Acum este internat in spital la nebuni unde nu mai are mult si va muri.

Va recomand sa urmatiti Supernatural ep 17 din sez 7. vedeti acolo ce inseamna tortura.

http://filmepremium.com/supernatural/supernatural-717-hdtv-lol-mp4/

Incoming search terms:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: