totul pentru tine

sunt un tip care munceste mult. viata e grea in zilele astea. totul e nasol. si mai nasol e ca te indragostesti de o curva care la prima vedere pare o printesa.

Muncesc mult ca sa-i ofere ceea ce isi doreste ea.  ca sa pot avea grija de nevoiele ei am inceput chiar sa vand droguri.  orice vrea ea ii cumpar. mi-am vandut chiar si casa pentru ea. acum traiesc intr-o garsoniera. mi-am luat chiar si o masina buna ca sa ne o putem trage in ea. mi-a spus ca vrea neaparat sa imi cumpar o masina ca sa nu mai trebuiasca sa merge acasa sa ne-o tragem. masa e o betiva. nici nu stie pe ce lume traieste.

totul e frumos, chiar daca muncesc ca un rog sa-i ofer ceea ce isi doreste. eu sunt multumit. in ultimul timp se tot plange ca-i ofer doar 2 minute de placere. pai ce ai vrea sa fac. ma spetesc toata ziu s aiti ofer ceea ce iti doresti.

dispare putza mea vreo 2 luni. o sun odata de telefonul ei de acasa si imi spune ca e placa la un var si ca o sa revina si ca nu a putut sa imi spuna.

in sfarsit ne intalnim, afara ploua, ne-o tragem in masina si ca deobicei se plange de acele 2 minute. se aseaza pe bancheta din dreapta si nu mai zice nimic. o intreb ce are dar tot nimic. dupa o vreme imi spune ca a cunoscut pe cineva care ii poate oferii tot ce isi doreste. ii spun ca eu nu fac acelasi lucru pentru ea. am vandut tot, muncesc de ma rup ca tu sa ai ceea ce vrei. o intreb cine este tipul asta. imi spune si ii zic sa-l cheme aici sa vorbim. ea il suna si ii zice sa vina pana la ea acasa sa o ajute la ceva. sunt in fata case in masina cu ea. il vad cand vine cu masina. ma pregatesc. cand iese din masina scot pistolul si trag. il nimeresc in inima, cade jos, mai trag odata si il nimeresc in picior. nenorocitul are forta. se ridica si se ascunde dupa casa. nu mai merg dupa el. plec cu masina si cu putza mea. sunt happy.

toti se indragostim de ceva

5 Comments

  1. Aiacu Paru' 22 decembrie 2009
    • analfabetul 22 decembrie 2009
  2. MIKA 22 decembrie 2009
  3. Valica1708 11 martie 2014

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: