Traian Basescu a fost SUSPENDAT

In sfarsit am trait sa vad si aceasta suspendare a lu` Traian Basescu. Dupa mai multe incercari de suspendare a lu Traian Basescu a celor de la PNL si PSD astazi 06 iulie 2012 au reusit sa-l suspende cu 256 voturi pentru. Este o zi mare pentru Romania si pentru romanii de peste tot. Acum sa vedem ce se v-a intampla pe 29 iulie 2012 cand o sa fie Referendumul pentru demiterea lu` Traian Basescu.

Basescu a incercat pentru a nu stiu cata oara sa impresioneze cu discursul lui astazi in parlament. Mai avea putin si plangea. Asta mai lipsea. :d

Ce mai pot spune… sunt foarte bucuros ca a fost suspendat. Ce va fi de acum … Dumnezeu stie. Stiu doar ca o sa fie mai bine decat in era basescu.

Bravo Romania pentru decizia de astazi. Aveti grija pe data de 29 iulie la Referendum.

[contentblock id=15 img=gcb.png]


 

3 Replies to “Traian Basescu a fost SUSPENDAT”

  1. La Curtea Constutionala s-a depus o cerere …asa ca va fi referendum( adicatelea inca 95 milioane de lei cheltuiti)….deci mai avem de asteptat un pic pana sa ne bucuram…

  2. in final din tot scandalul asta cu suspendarea sufera tot omul de rand, ei vor doar sa aiba puterea pt a o folosi in interese propri, nici decum pt. binele tari.
    pleaca base, cine vine in locul lui? 22de ani au trecut decand prin rotatie au guvernat toti si nau realizat mare branza.
    ramane intrebarea: cine vine in locul lui?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.