Home Fără categorie Trist, dar adevarat

Trist, dar adevarat

7 min read
0
0
91
Trist, dar adevarat 1
Trist dar adevarat - analfabetul.com
Trist dar adevarat - analfabetul.com

discutam azi la o cafea cu 2 domnisoare de realii, barbatii din viata lor etc.

barbatii la amundoua nu sunt cele mai bune specimene din rasa noastra (a barbatilor). uita ziua de nastere, aniversarile, sa spuna vorbe frumoase, sa dea o mangaiere atunci cand trebuie si multe altele de genul asta.

pe partea asta sunt praf, dar la siguranta zilei de maine nu ai ce sa le reprosezi. amundoi muncesc de dimineata pana seara tarziu ca sa le ofere o viata cat de cat buna…

cum se plangeau ele acolo ca ar vrea si ele una alta… sa le mai iubeasca din cand in cand, sa mai faca cate o nebunie si multe altele… eu le intreb de ce ii lasa si sa caute pe altii.

imediat sare amundoua cu gura pe mine si ma fac nebun. pai ce o sa gaseasca ele mai bune ca cei acre ii au acum? fiecare om are bune si rele. cel putin nu sunt beutori mari, nu se drogheaza , etc.

stateam si ma gandeam oare e lasitate, frica de necunoscut, comoditate sau chiar nu stiu ce vor de la viata, ori nu se respecta ca om, ca femeie, ori au standarde foarte joase.

eu va spun si cred ca stiti bine. am trecut prin asa ceva. am ales sa plec… decat sa stau langa cineva care trebuia sa ma rog sa=i desenez ca am nevoie de o vorba buna, de o mangaiere, din cand in cand de un sex nebun, etc.

am plecat si nu regret.

Trist dar adevarat - analfabetul.com
Trist dar adevarat - analfabetul.com

am gasit pe cineva mai bun? NU. dar asta nu va opri sa caut in continuare. nu vad rostul sa iti manci viata langa cineva care uita de tine, chiar daca ai tot ce vrei in casa.  asta nu e viata.

viata, timpul trec, cu aceste moment nu ne mai intalnim. la ce dracu sa le irosim? cunosc multe cazuri , unele foarte grave. nu ca cel de sus. in alte cazuri sunt batute, maltratate, inselate sub ochii lor si tot nu vor sa isi caute alt drum. mai toate spun: SI UNDE SA MA DUC. oriunde vrei draga mea. esti femeie, cu putina minte iti garantez ca nu vei dormi pe strada. pentru tine ca femeie este mai usor decat pentru un barbat. voi deschideti simplu picioarele si se aduna o 100 langa voi. pe cand la un barbat nu e asa.

stiu ca e greu, nime nu a zis ca e usor, dar nu poti sta ziua cand totul se va indrepta, cand tu stii sigur ca aceasta nu o sa vina.

acelasi lucru se poate intampla si barbatilor. din nefericire ei nu au asa multe variante. chiar daca multi spun las ca tu esti barbat si te descurci. dar numai sa fii in pielea unui barbat in aceste zile ai vedea cat e de greu. cand orice job se poate obtine foarte usor cu un Blow Job.

eu zic ca aveti de ales, nu va ascundeti dupa deget, nu va mintiti singure. daca nu faceti voi ceva pentru persoana voastra, atunci sa stiti nimeni nu o va face.

se vor gasi multi care sa te manipuleze dupa bunul lor plac. stiu asta ca si eu o fac. chiar ma urasc putin de ceea ce am facut timp de cateva zile. acum 2 zile la o cafea mi-am dat seama ca am manipulat o tipa din .RO care era intr-o situatie naspa. mi-am dat seama abia dupa vreo 15 zile. apararea mea este ca atunci cand am inceput sa ma joc cu ea nu stiam toata situatia, dar care am aflat acum 5 zile. acum incerc sa indrept situatia. desigur ea nu stie, nu si-a dat seama. de ce spun astea? pai ca sa intelegeti. cel mai multi sunt foarte usor de manipulat. eu sunt copil mic in alte manipularii. sunt altii profesionisti care vor face orice din tine.

viata frumoasa la toti si aveti grija ce alegeri faceti.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Fără categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …