1

tristete vs fericire

azi nu stiu ce am. nu prea ma simt bine.  chiar nu gasesc un motiv. de cand am ajuns acasa am tot citit cateva posturi unde am vazut multa durere si tristete dar si multa dragoste, iubire.

stai si te gandesti cum e lumea asta. unii nu mai pot de durere si altii nu mai pot de fericire.

dupa asta stai si te gandesti la tine.  unde te afli tu in acest moment. si te gandesti si iar te gandesti. nu te poti decide. dimineata era fericire . te gandeai la planurile care le aveai azi, acum e tristete si tot ce avea programat parca pare lipsit de sens.

uneori ai sperante si ca totul va fi bine, dar se intampla ceva care iti da peste cap tot ce sperai. oare noi oamenii cum avem capacitatea de a trece prin atatea stari, cum putem sa facem fata problemelor, cum putem sa ne ridicam si sa mergem mai departe, cum putem face fata atator sentimente care ne inunda minte.

acum am trecut de la vocal tehno la ambient. parca e mai potrivit . dar in acelasi timp parca te maltratezi singur. hmmm

sunt cateva fete in lista mea de blog care au avut de suferit mult in viata lor. unele inca mai sufera in acest moement. ma intreb cum au reusit. si ma gandesc iar la mine. nu sunt singur , mai sunt altii care au suferit, care au fost arucati la pamant, dar prin minune au reusit sa merga mai departe. oare cat vom putea continua asa. oare de cate ori mai putem sa o luam de la inceput? eu unul simt ca nu mai pot. cred ca nu voi mai risca. ma simt bine acum (nu in acest moment), in situatia in care sunt. am ajuns sa cred ca e mai bine singur.  daca ai nevoie de putina zbenguiala te duci undeva, culegi si  mergi acasa. ai facut treaba si dupa asta singur. asa te feresti de multe neplaceri. desigur poate parea lasitate, dar in opinia mea mai bine las decat sa mai sufar inca odata. nu cred ca as mai avea puterea sa ma ridic. as deveni o umbra si in cele din urma , umbra imi va lua locul. cine stie. poate se va descurca mai bine ca mine.

desi rad si par fericit toata ziua atat la munca , cat si in timpul liber, realitatea e cu totul alta. nimeni nu cred ca va stii vreodata  ce este in sufletul meu.

am ales odata sa ma deschid in fata unei persoane si nu cred ca a fost o decizie buna. desi la inceput asa parea.

stiti faza aia: te roade ceva pe suflet si ii spui ce te roade si ea …. ori se face ca nu aude ori spune ceva de genul:  ce frumos e cerul….

azi nu cred ca mai ies nicaieri… ma uit la filmele din laptop care ma asteapta de o luna de zile.

va pup pe toti.

va recomand sa ascultati aici:

Chillout Dreams – D I G I T A L L Y – I M P O R T E D – relax to the sounds of dream and ibiza style chillout

http://72.26.204.18:6336

6 Comments

  1. alessya20 30 ianuarie 2010
    • analfabetul 30 ianuarie 2010
  2. eu 30 ianuarie 2010
    • analfabetul 30 ianuarie 2010
  3. Dianne 1 februarie 2010
    • analfabetul 1 februarie 2010

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: