Tupeu de Curva proasta

in cautarile  de info pentru diverse proiecte ale mele gasesc o gramada de chestii. unele sunt super ok, altele te fac sa plangi de cata prostie contin.

pe un site unde se scrie recenzii despre curvele unde au fost fiecare. recenziile se refera la tipele care se fut pe bani si au anunt pe net.

uite ce scrie un client legat de o curva care are anunt pe net si care se fute bani desigur.

clientul:

Bine v-am gasit dragi colegi de pizda.Am sa va descriu in posturile ce urmeaza cateva dintre experientele mele cu niste „distinse doamne”
Ma trezesc intr-o dimineata in 3 picioare si sun la numarul afisat mai sus.Poze reale? REALE zice domnisoara.Perfect.Imi pun curul in masina si ma duc spre Obor.
Ma indruma prin telefon unde trebuie sa ajung,nu inainte ca in fata scarii sa mai sun o data.O sun,ii spun ca sunt jos si imi spune: „unde esti ca nu te vad?”.Adica intr-un fel asteptam sa primesc ok-ul ca sunt in regul din punct de vedere fizic.De parca ea ma platea pe mine.
In fine,urcla etajul 7 sun la usa…si in loc de domnisoara din poze imi deschide usa un balaur cu 7 capete,un monstru de femeie.Avand pula sculata deja din lift nu comentez si intru.Isi da chilotii jos si apare o pizda plina de cosuri si de fire sub piele.Au fost cele mai lungi 3 min din viata mea.
ASADAR,EVITATI MONSTRUL!!!

pozele puse de client care le-a gasit la anunt:

curva cu tupeu

curva cu tupeu

 

curva cu tupeu

curva cu tupeu

 

Pozele apartin de faptul unui star porno http://www.rachelaldana.com/

 

dupa  cateva comentarii ale unor utilizatori vine si curva respectiva cu dreptul la replica.  daca voi intelegeti mare lucrur din ce spune ea, atunci sunteti mult mai destepti  ca mine.

Dreptul la replica al curvei:

acest tip eu in viata mea nu am avut cosuri la pizda eu sunt o tipa foarte igenica si foarte bine miros nu sunt o zdreanta de pe centura mie imi place igiena si nu are cum sa spuna el k sunt balaur akum vreaau sa confirme toti clientii care ma cunosc si habar nu are la ce etaj a urcat eu nu stau la etj 7 vai de el,dak este asa suparat cum zice el k sunt ,monstru d c a mai ramas mai bine sa spuna poate am facut figuri in legatura cu igiena eu imi dau multi clientii afara daca igiena nu permite asa cum clientu are tot dreptu sa isi aleaga fata asa am eu tot dreptu in casa la mine pe pizda mea sa ii dau afara,si eu nu stau toata ziua in locatie si daca plec acasa nu imi iau tel de anunt dupe mine raman la colga mea asa k poate tu nu mai vazut in viata ta domnu client si aaaaaaaaaaaaaaaa inka ceva nu imi pun pozele mele pt k mai am si u familie mai am si eu prietenii si nu cred k e o mare diferenta intre mine si rachel.asa ca mai scutiti-ma la 50 ron ati vreau o si pe mama si pe tata asa ca lasati-ma cu clienti asa mofturosi se dau drept baietii de bani gata da daia vin la fete l 50 ron si atunci fac figuri se tocmesc ca la piata in plm zici k vand cartofii nici decum pizdaaaaaaaaaaaaaa asa k nu am ce sa dau eexplicatii.daia am clentii de 5 ani de zile k am bube la pizda vai de tinE :}}}}}} HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Poza pusa de curva ca dovada ca este ea

curva cu tupeu

curva cu tupeu

ce parere aveti? e una si aceiasi persoana in pozele de mai sus si cea posta de curva?

pe viitor dragi barbati aveti grija la cine mergeti. ca o sugestie va spun ca inainte sa sunati cautati numarul de telefon pe google sau numele ei + nr telefon. in acest fel puteti gasi in info despre respectiva curva.

 


 

Incoming search terms:

 

5 Comments

  1. Mika 26 iulie 2011
  2. Lupu Vasile 15 noiembrie 2012
    • Analfabetul 16 noiembrie 2012

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: