Un prieten a fost arestat astazi

astazi pe cand stateam la masa primesc un telefon de la un amic. imi zice ca are o veste proasta pentru mine. prima data m-am ganditi ca vrea sa imi ceara bani iar, dar nu a fost asa. Imi spune ca un prietn bun de al meu a fost arestat pe la ora 11.20 astazi. am ramas mut. il intreb de ce. nu a stiia nici el.

Arestat
Arestat

ma imbrac si plec la politie sa vad despre ce este vorba. ajung acolo nimeni nu voia sa imi spuna nimic. dupa vreo juma de ora vine unul de la politie si imi spune ca a fost dus la o puscarie la vreo 120Km de unde stau eu. il intreb de ce asa repede a fost dus, dar nici un raspuns.

ma sui in masina cu un amic si plec acolo. pe drum am mai sunat cativa si au venit si ei. ajungem acolo, unde abia am reusit sa-l vedem si sa stam de vorba cu el. l-am intrebat de ce l-au arestat si nici el nu stie.  nimeni nu-i spune nimic.

pe la ora 18.30 asta seara apare in sfarsit unul care ne spune ca e vorba de o amineda mai veche neplatita. daca o plateste poate iesi imediat. il intre care e amenda. imi spune ca 5000 euro. wow…. 5000 euro sunt multi bani.  l-am intrebat de la ce vine amenda si nu a vrut sa ne spuna.

acum facem cheta sa strange acesi banii, ca tipul nu are banii astia sa-i plateasca.  am vorbit cu mai multi prietenii comuni si pana acum din vorbe sau strans cam 2700 euro.

dar ne mai trebuie inca 2300 de euro. asta daca se tin toti de cuvant si maine aduc banii promisi.

nu intele secretomania asta la politie. ok, are d eplatit. dar de ce? ce a facut, etc.

sai fut in gura pe toti. acum sper sa reusim sa-l scoatem de acolo.

 

 

Incoming search terms:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.