Home Afacaeri Vand/Cumpar fani Facebook – Afla daca se merita si care sunt secretele

Vand/Cumpar fani Facebook – Afla daca se merita si care sunt secretele

3 min read
2
0
20
Fani facebook
Fani facebook

in ultima vreme au aparut peste tot foarte multe persoane care spun ca vand fani Facebook.trebuie sa stiti ca nici o oferta nu apare daca nu exista cerere. asa ca sunt destui care fac bani din asa ceva.

in primul rand trebuie sa stii ca 99% din cei care vand fanii pe facebook sunt niste scam-uri adica inselatorii. acei fanicare ii primesti tu sunt niste boti si nu persoane reale. daca vrei sa ai doar un numar mare de fani la o pagina de facebook atunci poti cumpara dar daca vrei persoane reale care sa iti aduca trafic, atunci stai linistit.

totusi de vrei sa cumperi ar trebui sa stii ca 1000 de fani facebook se vand intre 3-5$/euro. nici nu merita mai mult. o sa gasiti pe unii care cer pe 1k de fani peste 25 euro.

eu recomand celor care au un blog sau site si vor sa aiba like-uri/fani sa foloseasca acest plugin http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-page-promoter-lightbox/

este cel care-l  folosesc si eu. nu este invaziv si nici stresant. userul daca like numai daca doreste si nu este obligat sa o faca cum fac alte plugin-uri. odata ce un user a dat like de buna voie atunci inseamna ca este interesat de ce scrii tu. deci vei castiga trafic, acesta va urmari si va intra pe blog de fiecare data cand scrii. pe cand unul care a fost obligat nu va face nimic.

mereu am spus, ca prefer 500 abonati decat 5k trafic pe zi.  conversia este mult mai buna si de aici si castigurile.

daca nu ati inteles inca va repet. Nu cumparati like/fani facebook, +1 G+, follow tw si alte din acestea. nu o sa castigati nimic. doar bani pierduti.

[contentblock id=6 img=gcb.png]

Vand/Cumpar fani Facebook - Afla daca se merita si care sunt secretele 2

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Afacaeri

2 Comments

  1. Mika

    23 May 2012 at 09:15

    Niciodata nu am fost ahtiata dupa numarul lor si dupa calitatea prietenilor /fanilor …etc .Asa ca nu voi pierde nici bani dar probabil nici nu castig .Chestia cu blogaritul o fac inca din placere ,asa cum am inceput.

    Reply

  2. […] in afara de tarfic pentru site , mai poti primi si abonati pentru contul de fb , g+, tw sau fani pentru pagina ta de facebook.  in fiecare zi daca intrati pe site o sa primiti 100 credite gatis. ele nu se adauga automat ci […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Primirea Romaniei in Schengen

Ba frate atat stiu unii primirea Romaniei in Schengen si nimic altceva. Pai cum ma boule s…