Visator

9 min read
1
0
98
Visator
Visator

stai cu ochii deschisi si te vezi ca fiind orice, oricine. cine nu a facut acest lucru macar odata in viata lui. cred ca toata lumea. indiferent ca suntem copii sau adulti , cu totii visam. visele sunte cele care ne fac sa mergem mai departe, sunt cele care ne ajuta sa evoluam, dar tot ele sunt cele care ne pot ucide, dezamagi.

a visa nu este rau, este chiar bine pentru corp si suflet. unii dintre noi visam foarte mult. la inceput cand dormim, apoi cu timpul visam totul timpul, chiar si atunci cand suntem cu ochii deschisi.

unul din visele comune este cel de a fi special, de a fi cineva, ca destinul ti-a rezervat ceva aparte, ca trebuie sa realizezi lucruri marete. acest vis rareori se si realizeaza constinet. un lucru maret nu trebuie neaparat sa construiesti o statue a libertati sau altceva asemanator. el poate fi chiar si ceva mic, neinsemnat. din cauza acestei perceptii foarte des suntem dezamagiti de acest vis comun. daca am fi atenti si am avea ochii larg deschisi atunci am putea vedea toate lucrurile marete din jurul nostru.

cunosc oamenii care toata viata lor au fost niste visatori. unii dintre ei si-au pierdut increderea, credinta ca unul din lucrurile la care viseaza se vor realiza. daca ar fi sa dau crezare unui bun prieten atunci daca tu ca persoana crezi cu trup si suflet pana in maduva oaselor intr-un anume vis , acesta se va realiza.

sa spunem ca tu visezi sa zbori sau sa ai puterile unui personaj din benzile desenate. prima data vei spune atat tu cat si ceilalti ca este imposibil. dar , daca tu crezi cu adevarat in acel vis, acesta se va realiza. deci intr-o buna zi vei putea zbura. nu te astepta sa fie maine sau peste o luna. nu te grabi. tot ce pot spune ca intr-o buna zi, cand te astepti mai putin acesta se va realiza.

totul tine de perceptie, de credinta (nu ma refer la credinta in dumnezeu ci la credinta in tine si in visul tau). pentru a testa ceea ce spun iti propun sa te uiti un timp indelungat la un obiect foarte atent. dupa un timp acel obiect isi va schimba vorma, il vei vedea altfel, apoi dupa o simpla clipire totul va reveni la normal. e ca atunci cand repeti un cuvant cu voce tare de foarte multe ori. in final acel cuvant isi va schimba sensul stiut de tine.

un alt exemplu este acela al unui obiect asezat la nivelul ochilor tai. stii unde se afla, cum arata. acum aseazate la o distanta de 5 metri de acel obiect. intinde mana stanga, fixeaza degetul aratator catre acel obiect. mana sa fie asezat exact in dreptul ochiului stang. acum de la acea distanta mergi cu mana intinsa catre acel obiect de 9 ori fara sa-l dai jos. faci un dute vino de 9 ori. in tot acest timp nu clip, nu pierde obiectul din vedere. te uiti exact la el. a 10 a oara incearca sa lovesti acel obiect. daca faci totul corect atunci nu vei reusi sa-l dai jos. pentru simplu fapt ca nu-l vei mai vedea. uite asa ai facut un obiec sa devina invizibil ochiului tau.

acum ar trebui sa te intrebi. ce vezi tu adevarat, cat vezi tu din ceea ce te inconjoara? apoi gandestete la visul tau. daca ai reusit sa faci un opbiect sa devina invizibil (desi parea imposibil pana acum), atunci ce te opreste sa poti zbura. visul cu zburatul este doar un exemplu. unii dintre noi viseaza sa ajunga presedintele romaniei, sau sa aiba 1000 de femei. NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL DACA VREI SI CREZI CU ADEVARAT.

eu la anumite perioade de timp dupa ce ma plictisesc de un anume stil de viata, imi doresc, visez altul. in cele din urma visul

I length other -Honestly. I contact www.geneticfairness.org great with this.

se indeplineste. am facut asta de multe ori in viata mea si voi mai face de foarte multe ori.

deci, tu la ce visezi? cat de mult crezi in realizarea lui? ce faci pentru realizarea lui?

You need to have the Flash Player installed and a browser with JavaScript support.

Yves LaRock – Rise Up

[contentblock id=17 img=gcb.png]

Visator 2

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Teoriile Mele

One Comment

  1. fara nume

    28 August 2012 at 01:30

    one of my fav song

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …