vreau sa dansez….

vreau sa ma pot plimba cu tine, sa dansam in mijlocul strazi, sa ne iubim pe o straduta dosnica sau intr-o toaleta, in masina. sa privim cerul, sa privim cum se lasa intunericul, sa stam pana la 5 dimieata in parc sa vorbim, sa bem o bere sa ne iubim chiar acolo.

vreau sa iesim la o terasa sau un bar si daca vreau sa te sarut sau sa iti masez pasarica sau sa dansam chiar acolo, chiar daca nu se asculta nici un fel de muzica , tu sa fii de acord.

vreau sa stam o seara in casa pe balcon sau pe terasa sus, sa bem o sticla de vin rosu , sa vorbim despre fantezii sau orice aberatie, sa ne sarutam , sa ne futem, sa facem tot ce ne trece prin cap.

vreau ca atunci cand merge in disco sau club si tu dansezi sa te iau discret pe la spate chiar daca lumea in jurul nostru. vreau sa iti pot saruta pasarica acolo si tu sa fii de acord si sa iti placa….

vreau sa ma provoci, vreau sa ma incitit, sa ne jucam , sa ne prostim….

vreau sa stii ce imi place, ce imi doresc si cand anume vreau ceva. vreau sa fii inteligenta, sa fii isteata, sa stii cum sa ma ei…. sa ma faci sa devin mai bun , mai inteligent, mai istet, sa am poate ce invata de la tine…

vreau sa nu ma plictisesc cu tine….

vreau sa trecem prin toate astea si multe alte ca si cum am dansa pe drumul vietii… sa fie totul un dans frumos care daca se poate sa nu se termine niciodata. dar dupa stim tot ce are un inceput are si un sfarsit.

VREI SA DANSEZI CU MINE?

5 Comments

  1. MIKA 30 iulie 2010
    • analfabetul 30 iulie 2010
      • MIKA 30 iulie 2010
  2. mihaelafilip 3 octombrie 2010
    • analfabetul 6 octombrie 2010

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: