You can kill yourself

ai auzit destul de bine. nu ma intereseaza ce faci, cum o faci , unde o faci. doar sa o faci cat mai repede ca sa scap de tine. viat nu e facuta pentru lasi. viate e facuta doar pentru campioni. doar ei pot reusi in viata. tu ai ajuns o umbra. deci era si timpul sa iei aceasta decizie. cu cat o faci mai repede cu atata mai bine. cine stie, daca intarzii prea mult, contaminezi si pe altcineva.

You can kill yourself

You can kill yourself

sunt sigur ca te asteptai la o alta reactie de la mine. poate chiar sa te implor sa nu o faci. ei bine, te-ai inselat. chiar vreau sa scap de tine.

imi aduc aminte de cum erai acum cativa ani si ma uit cum esti acum. ce s-a intamplat  cu tine?  ma intreb care a fost momentul in care viata ta a luat o asa cotitura.

toata lumea te venera, toti voiau sa fie ca tine, cu tine. acum nimeni nu isi mai aduce aminte de tine. acum esti un NIMENI.  degeaba incerci sa imi explici, ca nu vreau sa te ascult. nu vreau explicatiile tale. mi-am batut capul cu tine destul de mult. nu ai tinut cont niciodata de ce iti spunea si acum vii la mine. in loc sa mai consumi aerul pe aici, mai bine ai pleca si face ce ti-ai propus.

uite, mi-am apris o tigara. te rog eu pana o termin sa termini si tu ce ai spus ca faci. sa nu o mai lungim asa.

am terminat 3 tigari de cand a plecat de langa mine.  sunt curios daca a facut-o. merg dupa el si-l strig. nu raspunde nimeni. ma taie o asa bucurie… ma gandesc ca am scapat de el. mai strig de cateva ori sa ma asigur. nu stiu unde s-a bagat ca nu-l vad.

You can kill yourself

You can kill yourself

ma intorc la locul meu si mai aprind o tigara.  ma uit la stele si rasuflu usurat. in sfarsit am scapat. cred ca e timpul sa plec acasa.  dupa cateva minute intru pe usa. ma asez in canapea, deschid Tv-ul si ma uit pe primul program care a aparut.  cam la vreo juma de ora suna cineva la usa. merg si deschid.

cum deschid usa aud: CREDEAI CA SCAPI ASA USOR DE MINE?

You can kill yourself 1

Originally posted 2012-05-18 03:06:50.

2 Comments

  1. Mika 18 May 2012
  2. Catalin Stefan 11 March 2014

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: