Home Politica 32% de fanatici.

32% de fanatici.

5 min read
0
0
340

sper sa nu va plictisesc cu trimiterele la alte articole dar in momentul cand le citesc mi se par intesante si doresc sa le comentez putin si sa vi le aduc la cunostinta.

articolul la care fac referide il gasiti aici.

cu toti stim cel putin din putina cultura generala ca atunci cand a fost Nica ilaturat de la internet a fost neconstitutional. ei bine acum si Curtea de Apel Bucureşti a dat drepate. dar domnul basecu nu e de acord cu acest lucru. adica pentru el ce spune o intutie importanta din romania (Curtea de Apel Bucureşti) nu e adevarat. el e singurlul care are drepatate. adevart este doar ce spune el. orice spune altcineva e o mincuna.

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, l-a nominalizat pe Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală. Băsescu şi-a revendicat reuşita, la fel şi Stolojan, uitând cât l-au porcăit când era ministru al Agriculturii în Guvernul Tăriceanu.”

perfect adevarat. acum cand a vazut ca omul a reusit vrea sa isi asume meritele . el si tampitul, bolnavul, pupa in cur de stolojan. in primul rand este o reusita a romaniei. nu conteaza culoare politica.  singurul care isi poate asuma meritele este insusi Dacian Ciolas. el prin  a aratat ca e capabil sa ocupe acea functie. Dar stim ca dl. basescu are probleme cu memoria si nu prea stie pe ce planeta traieste.

Dl. basescu va anunt acum daca nu stiati ca sunteti Pamantean. Adica sa va explica. Vi se spune pamantean pentru ca traiti pe planeta Pamant care e a 3 a planeta de la soare. si pe aceasta planeta traiti in Romania. Deci sunteti Roman. Nu rus, american, sau altceva. desigur ca in aceasta tara sunt si gaozari, talhari, tigani imputiti, dar na ce sa-i faceti. asta e viata.

acum legat de incidentul din 2004 cand a lovit un copil. daca cei care au ferificat caseta cu imaginile din acel moment ar fi fost de la PDL totul era ok. dar nu domnule. ei sunt niste borfasi care nu vor binele romaniei. ei vor sa o distruga prin aruncarea cu noroi in singurlul presedinte capabil al romaniei . hmmm

basescu inca odata ne arata ca de nu spui ca el e vai si amar de tine. si unde putea sa locuiasca acel copil si mama lui? in italia unde se site ca viata de roman e vai de mama lui. c fac institutiile abilitate din romania, ambasada si consulatul romaniei in italia? nimic.

acest caz imi aduce aminte de cazul unui prieten care a avut pana pe 18 noiembrie un site anti basescu. acum nu mai e deschis. de ce? pentru ca acoliti a dl basescu au inceput sa treaca la amenintari, politia la haituit fara nici o dovada. si pentru ce?  pentru ca a facut pubblic un documente care aducea acuze grave dl. basescu. cum a intrat in posesia lui nu stiu si nici nu ma intereseaza. acum omu sa linistit. tine mai mult la el si familia lui decat un tampit de site.

deci sa tot fii roman cu basescu presedinte.

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Politica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …