Home 1 Adio Windows, google vrea “cloud computing”

Adio Windows, google vrea “cloud computing”

2 min read
0
0
487
Adio Windows, google vrea "cloud computing" 1
Windows - analfabetul.com
Windows - analfabetul.com

Adio Windows, da ati auzit bine. se pare ca prea puternicul google sa saturat de  sistemul de operare Windows, care considera ca este prea scump si ineficient. asa ca nea google s-a gandit el in maretia lui ca e bine sa treaca la atac si sa vina cu o oferta nou. Cloud computing.

Mai pe romaneste google ca toti sa stocam informatiile personale pe serverele google. in acest fel atunci sistemul de operare se strica sa nu pierzi datele.

la prima vedere e o idee buna, dar daca privim atent o sa vedem ca e o idee foarte proasta pentru noi cei multi. adio intimitate, adio date personale, adio confidentialitate, etc.

google - analfabetul.com
google - analfabetul.com

eu personal cred ca cel putin inca 10 ani o sa ne bazam pe Windows. in acest moment 80% din cei care detin un calculator utilizeaza Windows ca sistem de operare. sa scoti un asa mamut de pe piata nu este usor. trebuie sa vii cu ceva nou, bun, util pe care oamenii sa-l accepte. chiar daca se accepta produsul 100% de populatie tot dureaza ani buni pana la schimbare totala.

chiar daca pare ca noi nu avem prea multe de spus, sa stii ca avem. avem pueterea de a decide ce va fi si cum va fi. trebuie doar sa fim intelingenti si sa nu ne lasam pacaliti de frunzele pe care nu le arunca ei in fata.

Cloud computing - analfabetul.com
Cloud computing - analfabetul.com

Daca vrei sa stii ce este Cloud computing citeste pe wikipedia .

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …