Home Filme 2009 Astro Boy un film bun pentru timpul liber

Astro Boy un film bun pentru timpul liber

2 min read
0
0
269

aseara m-am uitat la Astro Boy  un film de animatie. Astro boy este un copil foarte destept care trieste intr-un oras supendat unde tatal lui este seful ministerului de stiinta. in urma unui experiment copilul moare si tatal lui nesuportand faptul ca fiul lui nu mai este il cloneaza. acel oras era plin de roboti care faceu toate lucrurile pe care trebuiau sa le faca oamenii. cei care se stricau erau aruncati pe pamant. deci clona era un robot de ultima generatie care era alimentat de o sursa de erenegie nelimitata provenita dintr-o stea.

dupa clonare tatal se gandeste ca a facut o greseala si ii spune ca nu e fiul lui.  in acest timp presedintele orasului plutitor doreste sa fie reales si cauta cu disperare un dusman cu care sa se lupte pentru a capat voturi.

si uite asa incepe o urmarie si o bataie pe viata si pe moarte. in tot acest timp asto boy isi cauta un loc in aceasta lume.

ce l mai bine e sa-l urmariti singuri.

Poze aici:

http://images.google.es/images?hl=es&source=hp&q=Astro+Boy&um=1&ie=UTF-8&ei=n_gTS5mlENufjAfvxpzSAw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBIQsAQwAA

Trailer aici

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yl0ihI-jNG8]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Filme 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …