Home Aberatii Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – Cristi pestele

Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – Cristi pestele

6 min read
1
0
362
Aventuri in lumea PROSTITUTIEI - Cristi pestele 1

 

Aventuri in lumea PROSTITUTIEI -Cristi pestele - analfabetul.com
Aventuri in lumea PROSTITUTIEI -Cristi pestele - analfabetul.com

Ieri am vorbit de Ana tipa care lucreaza in club. astazi vom vorbi despre Cristi pestele care detine peste 70 de femei.

Cristi este un tip inalt, cu freza din aia soldat american, care se da foarte dur.de fapt fara gasca lui de baieti singur nu este nimic de capul lui. gasca cu care umbla sunt 4 baieti destul de mari. la banii care ii produce e normal sa isi permita sa tina acele namile pe langa el.

el nu are o ora anume cand se trezeste. in general mai toate probleme le rezolva baietii care au grija de cuiburi, el fiind chemat doar cand e ceva mai grav. astazi sa trezit pe la 11.30. face dus, se duce la una dintre fete, o ia sii ii da o muie scurta. asta face de fiecare data cand vine si pleaca de acasa. apoi pleaca cu baietii la cafea. se aseaza la teresa. comanda cafea, suc si ce mai beau ei. cristii se duce putin pana la aparatul de poker. baga 300 euro. in 20 de minute a pierdut tot. plateste consumatia si pleaca de acolo.

merg la un restaurant unde manca bine el si gasca lui. de retinut este ca rar scot cu e 2-3 fete. astazi nu a scos nici una. de multe ori aceste iesiri pentru fete sunt un bonus ca fac treaba buna.

dupa ce manca se duce la un bar unde are o gramada de aparate de poker, ruleta, etc. baga atat el cat si baietii sute de euro. dupa o vreme sau plictisit si au plecat. aveau in buzunare mai putin cu 3000 euro fata de cat intrare. ziua e abia la jumate. acum au chef de futut.  asa ca pleaca la niste curve care le stiu ei. ajung acolo si incepe sa se futa. dupa vreo 2 ore ies iar pin baruri. iar beutura, aparate, tigari, ture prin oras.

e trecut de ora 11.30 acum. merg sa mance ceva la un restaurant.  dupa ce termina acolo merg in club, unde alti bani, alta distractie, femei, beutura, droguri si tot ce mai vrei.  pe la 7.30 dimineata ajunge acasa cu baietii. sunt toti beti crita. trag fiecare o marijuana in salon inainte de culcare. dar cum somnul nu ii ia, le vine chef de futut iar. alege fiecare cate una din cele cazute la datorie din cauza drogurilor. sunt semi constiente, numai bune de futut. isi bate fiecare joc cum stie si cum poate mai oribil cu putinta de fiecare pizda de acolo. rad si se distreaza omaneii de nu mai pot.

intr-un final adorme si el pe acolo jos…. fetele daca nu le cunosti zici ca sunt moarte , pline de sperma, pisat si multe altele….

Azi a fost o zi buna fara probleme pentru cristi. nu a trebuit sa se certe cu nimeni si nici sa baga o fata. maine sigur va bate una, ca ii place mult sa le ijoseasca , sa le bata, sa le puna s alinga de pe jos si acum sa va tineti bine…. sa=l linga in cur dupa ce se caca.

mai ales cand e beat tare… e dezastru. orice ii trece lui prin cap ele trebuie sa faca, altfel … bataie e la ea acasa. si nu te gandi ca e o palma…  sunt picioare date cu toate puterea in stomac, spate, cap, etc.

fata de lume cristi are o imagine de baiat bun, respectos, toti il apreciaza, il iubesc.

daca te gandesti ca el este rau, ei bine te asigur ca este foarte bun in comparatie cu altii. pentru el banii nu sunt problema. indiferet cat cheltuie , fetele vor face banii la loc.

 

Nota: Numele folosite in aceste articole sunt fictive. orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare.

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

One Comment

  1. […] da rezultate. pana acum am primit un feedback foarte bun si ultimul articol “Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – Cristi pestele“a primit 62 de like pe facebook si peste 100 de comentarii. zic eu ca e […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …