Home Aventuri in lumea PROSTITUTIEI Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – Cuibul

Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – Cuibul

8 min read
11
0
716
Aventuri in lumea PROSTITUTIEI - Cuibul 1
Prostituate - analfabetul.com
Prostituate - analfabetul.com

astazi vom vorbi despre Cuibul, acel loc unde sunt adunate un numar de femei care au ca profesie sexul pe bani.

in articolul trecut (Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – inceputuri) spuneam cateva cuvinte despre aceast categorie.

o vila la vreo 20 de km de oras si la vreo 35km de primul club. e vila frumoasa cu vreo 10 dormitoare cu parter si un etaj.

aici traiesc vreo 40-50 de fete + cei care au grija de ele. vila are un salon mare unde intra cateva zeci de persoane. e ora 12.00, fetele se trezesc sau li se da trezirea. merg pe rand si fac un dus , apoi merg sa mance ceva, se machiaza si mai stau la o vorba. pe la 15.15 masinile pleaca pe rand. la 16.00 toate trebuie sa fie la program in club. acest cuib este doar unul care e detinut de gasca lui X. in toata tara are peste 20 de astfel de cuiburi. in fiecare se afla mereu un numar minim de 30 de femei. la perioada de timp acestea sunt schimbate de la un cuib la altul. acest schimb se face in functie de cat produce acea femeie. daca ea produce bine acolo unde este atunci e lasata sa stea unde este, daca nu e trimisa la alt cuib pentru a face mai multi bani. in functie de oras o femeie poate face in mare cam toti clientii intre 3 si 12 luni. in aceasta perioada veniturile sunt la cota maxima. ea este noua deci toti vor sa fie cu ea. dupa aceasta perioada se poate astepta inca cateva luni daca are clientii fideli care o vor si prooduce intre 60-80% din veniturile din prima perioada.

prostituate - analfabetul.com
prostituate - analfabetul.com

in casa au de toate, haine, mancare, beutura si desigur droguri. aici gasesti de la droguri usoare pana la cele mai tari. toate se drogheaza. la inceput este rugata , in caz ca nu vrea i se da cu forta. cum am explicat si aici Cum te protejezi de traficul de carne vie au tot interesul sa te droghezi. in afara de faptul ca atunci cand esti drogata nu mai faci figuri la ceea ce ti se cere, mai devii si datoare vanduta celor care iti ofera dorgurile. daca in mod normal o doza mica costa 20 euro, la fete este vanduta chiar si cu 100-150 euro. in acest fel proprietarul fetelor se asigura ca vei munci pentru mult timp la el ca sa iti platesti datoria.

in afara de munca, mai in fiecare seara se fac orgii in toata regula. la aceste orgii participa cei care au grija de ele si clienti speciali. acestia platesc bani grei sa se destrabaleze cu acele fete. in general sunt de 2-3 ori numarul fetelor. acest numar difera de la oras la oras si pozitia ciubului.  la perioade regulate de timp se aplica batai de atentionare sa zic asa. oficial sa spun asa niciodata nu este batatuta nici o fata fara motiv. totusi acest motiv se gaseste iemdiat. se face in asa fel incat sa gresesti ca sa te poata bate. face acest lucru ca sa nu uiti cine esti, de ce faci si ca orice ai face nu vei avea scapare. iar daca vrei sa scapi singura ta solutie este moartea.

cum decurge o bataie aplicata fetelor.

prima data incepe cu o cearta mica, unde i se reproseaza ca se face orice ca ea sa aiba tot ce doreste si ca ea nu isid a interesul pentru a munci . indiferent ce va spune ea la cateva zile sau chiar in aceasi zi o va lua bine. se incepe cu cateva palme, apoi o trage de par prin casa de fata cu celelalte ca sa vada si sa bage bine la cap. urmeaza o bataie cu picioarele unde se da unde apuca fiecare. nu este batatuta nicioadat de un singur barbat. uneori aceste cuiburi au femei care se ocupa de aceste fete. va spun ca mai degraba o bate un barbat decats a ia bataie de la o femeie. ele intre ele sunt mult mai rele. dupa o bataie aproape sora cu moartea urmeaza o futai in gurp unde e supusa la orice le trece in cap.

fetele lucreaza in club de la ora 16.00 pana la ora 04-05.00 dimineata. daca prin absurd vine fara banii acasa la terminarea programului este vai de ea.

Urmeaza: Povestea Anei – o zi in club cu ea

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aventuri in lumea PROSTITUTIEI

11 Comments

 1. Raisa

  26 May 2011 at 03:52

  Trist

  Reply

  • Analfabetul

   26 May 2011 at 04:57

   da… sa vedem cate/cati vor vedea asta. :d

   Reply

 2. Mika

  26 May 2011 at 20:48

  In momentul cand am inceput sa citesc…mi s-a facut pielea de gaina .
  Brrr …trist.
  Si cand spun ca mai bine spal WC-uri decat sa stau la colt de strada ,zic bine .Asta presupunand prin absurd ca as fi in strada (ceea ce nu e cazul meu ).

  Reply

  • Analfabetul

   26 May 2011 at 21:28

   realitatea difera. toti am vrea asta, dar se intampla ca uneori sa nu ai loc la spalat WC-uri. asa ca ce iti mai ramane de facut?

   Reply

   • Mika

    26 May 2011 at 22:26

    Sa tund iarba in parcuri ,sa matur strazile …sa strang gunoaie .
    Cred ca a-mi vinde corpul este ultima varianta posibila ,dar cum ma duce capul sa fac mai multe ,nu voi ajunge acolo .In fine ,sti bine ca nu am stomac …asa ca …

    Reply

    • Analfabetul

     26 May 2011 at 23:26

     eu te cred, dar sa speram sa nu ajunge la o situatie in care sa trebuiasa sa decindem acest lucru.

     Reply

 3. capsunicazambareatza

  26 May 2011 at 21:06

  Evident singura solutie este moartea, probabil majoritatea alege sa moara decat sa se chinuie in iadul asta.

  Reply

  • Analfabetul

   26 May 2011 at 21:30

   eu nu as paria pe asta. realitatea o sa surprinda.

   Reply

 4. luisa

  27 May 2011 at 03:35

  si la fete le place asa ceva ?

  Reply

  • Analfabetul

   27 May 2011 at 03:46

   ma crezi cand spun ca sunt multe carora le plac?
   si daca nu le plac, ce au de facut?

   Reply

 5. […] in aceste 2 zile nu merge cu nici un client, indiferent cat ofera acesta. in comparatie de cele din cuib ea nu are peste, nu lucreaza pentru nimeni. toti banii care ii scoate sunt ai ei si ceea ce […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …