Home Aberatii Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – Sex pe bonuri de masa

Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – Sex pe bonuri de masa

3 min read
4
0
327
Aventuri in lumea PROSTITUTIEI - Sex pe bonuri de masa 1

se pare ca cele scrise in categoria “Aventuri in lumea PROSTITUTIEI” da rezultate. pana acum am primit un feedback foarte bun si ultimul articol “Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – Cristi pestele“a primit 62 de like pe facebook si peste 100 de comentarii. zic eu ca e bine.

astazi am primit un mail de la buna mea prietena Mika cu link catre o poza care zic eu ca zice totul.

Sex pe bonuri de masa - analfabetul.com
Sex pe bonuri de masa - analfabetul.com

cazuri de acestea cunosc garla… unele se fut si pe un kg de cartofi, o paine, un pachet de biscuiti de 50 bani, o bere, etc.

acum sa nu va ganditi ca cele care se fut pe astfel de lucruri sunt niste urate… din contra arata foarte bine si chiar se dau doamne. pe timp de criza fiecare adopta strategia lui. cum toti au bonuri de masa si nu prea stiu cum sa le comercealizeze, sau gasit persoane care sa-i ajute. mancare nu e asa importanta. sexul, beutura, tigarile, drogurile, da.

fetele noastre nu se opresc aici. o sa vedeti in imaginea de mai jos ca sunt foarte ingenioase.

 

Tarife curve - lapte, bonuri de masa, cafea - analfabetul.com
Tarife curve - lapte, bonuri de masa, cafea - analfabetul.com

Oare ce dracu inteleg ele prin astea? pe vremea cand eram in iasi am intrebat-o pe una care se futea tot tacamul pe un pachet de biscuiti din ala la 50 de bani de ce o face. ei bine imi raspunde sincer : pai ce ai vrea sa o fac pe gratis? tot ma fut, asa macar sa scot ceva, sa nu zic ca o fac pe gratis.

 

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

4 Comments

 1. Mika

  30 May 2011 at 22:19

  Eu cand am vazut poza aia ,am ras in hohote ,dar mai apoi m-am gandit :” Iti dai seama cat de tuta este daca nu stie sa faca nimic si pe langa astea …plata se face asa cum se face ” …TRIST!

  Reply

  • Analfabetul

   30 May 2011 at 23:05

   draga mea, doar nu ai vrea sa o faca pe gratis… :d si tu acum. mai bine pe un pachet pe biscuiti decat pe gratis. sau poate chiar o guma mestecata. :D:d

   Reply

 2. Andra

  27 June 2011 at 03:51

  Romania – primul exportator de prostitutie din Europa
  “Am avertizat public ca Romania este in pericol sa devina un stat mafiot, iar pericolul acesta s-a transformat in realitate!”
  Ion Pitulescu – general (in rezerva)
  – fost Şef al Politiei Romane
  – lector la Facultatea de Ştiinţe Juridice din Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad
  – a publicat la Editura Naţional cartea “Al treilea război mondial: Crima Organizată”

  Traficul de fiinţe umane nu pândeşte la colţul străzii, nu bate la uşi, însă săracia, neatenţia, naivitatea, dorinţa de bunăstare economică neânsoţită de discernământ pot transforma fete nevinovate în victime ale criminalităţii organizate – o lume inumană, în care traficanţii folosesc cele mai crude mijloace pentru a obţine bani dispunând fizic, psihologic şi economic de alţi oameni, transformându-i în sclavi, într-o lume în care sclavia a apus de mult.

  Traficanţii de persoane nu îşi aleg la voia întâmplării victimele. Au transformat cumpărarea, vânzarea şi exploatarea oamenilor într-o profesie de excelenţă. Au reguli nescrise, dar foarte explicite şi eficiente, metode atent elaborate pentru recrutarea, transportul şi exploatarea victimelor.

  Traficul de fiinţe umane a dobândit, în ultimii ani, dimensiunile şi particularităţile unui fenomen social transnaţional, responsabil pentru multe drame umane, pentru suferinţe devastatoare provocate victimelor, fie ele exploatate pentru muncă forţată, pentru oferirea de servicii sexuale, pentru practicarea cerşetoriei ori pentru alte scopuri criminale. În acelaşi timp, traficul de fiinţe umane reprezintă un fenomen de criminalitate organizată care nu cunoaşte graniţe, o infracţiune gravă prevăzută şi pedepsită de legislaţia celor mai multe ţări.

  In Romania traficul de persoane este o politica de stat si un comert modern care alimenteaza coruptia si crima organizata Nu exista judet, oras, chiar comuna in care temutii interlopi sa nu-si faca propria lege. Minorii devin o victima sigura in plasa acestor infractori pentru care banul este singura lor religie. Zeci de mii de fetite, copile inca, au fost transformate dupa 1990 in sclave sexuale si scoase peste granite sau traficate intern. Politia de frontiera “monitorizeaza” de aproape 20 de ani, insa rezultatele sunt impresionante doar in statistici. In fiecare oras din Romania, tentaculele criminalitatii economico-financiara si chiar cea organizata au anihilat, din start, politicieni, colonei si generali de politie, judecatori.

  The Times a publicat un clasament al tarilor de unde sunt traficate cele mai multe fete, in tarile Europei de Vest:
  • 1. Romania (pe locul 3, in 2006, după integrarea în Uniunea Europeană, situaţia s-a schimbat, România urcând în fruntea acestui top.) (12%)
  • 2. Rusia (9%)
  • 3. Bulgaria (8%)
  • 4. Ucraina si Nigeria (7%)
  • 6. Brazilia (5%)
  • 7. Belarus; Moldova; Polonia; Ungaria; Tailanda (4%)
  Conform datelor detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance (cea mai cunoscuta Ioana Visan din Curtea de Arges, prostituata lui Berlusconi, ajunsa in Italia prin intermediul retelelor de prostitutie din Curtea de Arges: bitpress.ro/articole/dezvaluiri/4078/berlusconi-are-o-amanta-din-curtea-de-arges-ioana-visan-la-orgiile-cu-premierul-italiei.html ). In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania
  Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.
  În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
  Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala banii, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
  Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in orasul Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie.
  Masini ale proxenetilor din Arges care racoleaza fete pentru prostitutie si clienti pentru acestea, direct sau prin diversi intermediari: B-14-WXH – prostituata proxeneta cu onorabilitate aparenta care a fost casatorita si cu Caroli Pici, zis Loti, membru in banda lui George Nan, un infractor de talie internationala implicat in trafic de fiinte umane, rapiri, camatarie si omoruri, furturi din apartamente, furturi din si de masini, care pe data de 20 iunie 2004 a rapit si sechestrat pe Anna Maria Valdata,sotia unui magnat italian pentru care a cerut o rascumparare de peste 1 milion de euro ziare.zaraf.ro/articol8544/RAPITORUL-MILIARDAREI-INFRACTOR-INTERNATIONAL.htm
  archivio.panorama.it/home/articolo/idA020001025842
  independent.co.uk/news/world/europe/nightmare-of-kidnapping-returns-to-italy-as-millionaires-wife-is-held-733071.html
  si B-34-TND – proxenet, unul dintre liderii mafiei din Curtea de Arges.

  Despre puscariasul-proxenet Caroli Pici, zis Loti si politia mafiota din Curtea de Arges:
  ziarulprofit.ro/archives/6159
  ziarulprofit.ro/archives/10990

  Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului
  Grupurile politico-economice de inspiraţie mafiotă, cu legături în lumea interlopă, luptă de ani buni de zile să controleze statul român.Istoria lor este lungă şi porneşte chiar dinainte de decembrie 1989. În atâţia ani au ajuns să controleze oameni politici din toate partidele, oameni din poliţie, din procuratură, şi, din păcate din justiţie. Aceste grupari mafiote n-au apărut peste noapte şi au mai încercat să preia controlul ori de câte ori au simţit că statul este slab. In acest moment au ajuns să aibe putere să fabrice şi să controleze dosare, să declanşeze anchete sau chiar să le oprească brusc

  Reply

 3. Georgiana148

  11 March 2014 at 04:01

  Amuzant si informativ blogul asta.. o sa te adaug la blogroll!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …