Home Sa Radem Baba de 120 de ani face VideoChat WTF…

Baba de 120 de ani face VideoChat WTF…

4 min read
1
0
294

Baba de 120 de ani face VideoChat. WTF…
Cand intri pe un site de video chat, te gandesti sa gasesti fete tinerele, poae chiar copile, care sunt foarte bune de pula, in speranta ca ti se va ridica pula in sfarsit si poate, poate reusesti sa faci si tu o laba.

Nici prin minte nu iti trece ca vei gasi o baba de 120 de ani cu pielea si pizda sbarcita care face video chat. Cand o vezi prima data dai refres sa vezi daca ai intrat bine, apoi te uiti la adresa din bara. Dupa ce vezi ca esti pe site tau preferat de video chat, incepi sa razi.

Trece ceva vreme si tu tot te uiti la babuta care face videochat. Te uiti in pantaloni si nu vezi nimic. Saraca pula de atata ras si de pizda sbarcita acre a vazuto s-a ascuns ca nici cu microscop de inalta putere nu o mai gasesti.
[contentblock id=32]
Uite asa trece noapte si nici pula sculata si nici laba.
Te bagi la somn, sperand ca maine vei avea mai mult noroc. Nici nu pui capul bine pe perna ca babuta iti inunta mintea. O vezi cum isi cracaneaza picioarele in fata ta, cum te indeamna sa ii lingi pizda, sa o futi, cum isi pune pizda pe fata ta.

Te ridici din pat, deschizi geamul si fumezi o tigara plus o votka. sperand ca aerul rece de afara si cu votka te va ajuta sa adormi si poate o scoate pe babuta din mintea ta.
Din pura curiozitate te uiti in pantaloni, dar tot nu vezi nimic.

Mergi la somn iar, dar se repeta poveste si dupa lungi lupte obositoare reusesti intr-un final sa adormi.
Dimineata te trezesti cu ditamai daramul de pula si plin de sperma, de parca ai facut o baie de sperma.
te intrebi cum e posibil asa ceva. Ince incet iti aduci aminte ce s-a intamplat. Cum babuta de 120 de ani a reusit ce nu au reusit toate acele bunaciuni de cateva luni.

Te imbraci si mergi la munca bucuros si toata lumea vede fericirea de pe fata ta. Toti se intreaba care e motivul pentru ca TU, nu esti de fel o persoana fericita.

Acum ai ajuns acasa, arunci hainele de pe tine imediat si direct la calculator. Tigara si votka e pregatita, acum ramane sa iti aduci aminte unde ai gasito pe babuta.

baba face video chat
baba face video chat

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Sa Radem

One Comment

  1. […] si vinnie sunt din suedia si fac video chat. Pana aici nimic deosebit, pentru ca mai toata lumea face acum video chat. Acum 3 zile cred […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …