Home Afacaeri Bani online partea 3 parca….

Bani online partea 3 parca….

2 min read
4
0
536

sunt multi care scriu pe blogurile personale cel putin 1 post pe zi. gandestete daca ai primi cel putin 1 euro pe post. in 30 de zile se pot face usor 30 euro. in ron cred ca vine cam 120 ron. nu e rau nu?

e la moda acest sistem de publicitate.  la o cautare simpla pe net se gasesc multe burse care intermediaza acest sistem de publicitate. atentie sa nu luati teapa. peste 80% din ceea ce gasiti sunt pacaleli. deci mare atentie. nu ca ai pierde mare lucru dar dece sa muncesti pentru altii . trebuie sa ai un blog care sa fie cat de cat vizitat. daca ai 10 vizite pe zi e bine sa astepti pana faci cel putin 150-200.

un articol platit in general trebuie sa respecte urmatoarele :

– minim 300 caractere

– 2-3 link-uri pe post

– prezenta pe prima pagina minim 3 zile

acestea sunt cele standard. te poti intelege cu clientu in fucntiie de nevoiele lui. pretul variaza. acesta porneste de la 1 euro si poate ajunge chiar si la 20 euro pentru un articol. depinde de site/blog, numar de vizite, nisa, etc

daca nu va descurcati sa gasiti clienti va pot intermedia eu acest lucru. pentru acest lucru cer 10centi / 1 euro. sau ca sa intelegeti mai bine cer un comision de 10%.

daca doriti mai multe info comentati mai jos.

spor la bani.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Afacaeri

4 Comments

 1. […] sunt multi care scriu pe blogurile personale cel putin 1 post pe zi. gandestete daca ai primi cel putin 1 euro pe post. in 30 de zile se pot face usor 30 euro. in ron cred ca vine cam 120 ron. nu e rau nu? e la moda acest sistem de publicitate.  la o cautare simpla pe net se gasesc multe burse care intermediaza acest sistem de publicitate. atentie sa nu luati teapa. peste 80% din ceea ce gasiti sunt pacaleli. deci mare atentie. nu ca ai pierde mare lucru dar dece sa muncesti pentru altii . trebuie sa ai un blog care sa fie cat de cat vizitat. daca ai 10 vizite pe zi e bine sa astepti pana faci cel putin 150-200. un articol platit in general trebuie sa respecte urmatoarele … Citește tot articolul » […]

  Reply

 2. Natural

  6 May 2011 at 21:22

  partea 3 parca? Sau 34?

  Reply

  • Analfabetul

   7 May 2011 at 00:54

   una din ele…
   eu mai tin mine.:d

   Reply

 3. […] Analfabetu’ scrie despre cum se fac bani online. […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …