Home Sex Bărbatul trebuie să aibă pula mare!
Sex

Bărbatul trebuie să aibă pula mare!

12 min read
0
1
872
Bărbatul trebuie să aibă pula mare! 1


Noroc, băieţi! Vă spun din start şi fără ocolişuri – femeilor le plac bărbaţii care au o sculă puternică. Categoric! Desigur, în timpul sexului sunt importante sentimentele, gingăşia, încrederea şi altele chestii, chestii, chestii. Dar când eşti în interiorul femeii, în acel moment domină fiziologia pură. Aici lungimea şi grosimea au un rol decisiv! Femeilor le plac nu doar cuvintele dulci, dar şi o sculă mare!

pula mare

Poate că pentru fetele neexperimentate în materie de sex sau pentru cele modeste rău, nu contează mărirea penisului, însă v-ar interesa astfel de fete? Aţi prefera un rahat trist în loc de focuri de artificii? Dacă da, atunci săriţi peste această pagină, nu aveţi nevoie de informaţia de mai jos.

Însă, dacă vă doriţi o tigroaică în pat, care v-ar zgârâia spatele şi v-ar epuiza în aşa hal, încât să audă şi vecinii cu cinci etaje mai sus, atunci aveţi nevoie nu de dimensiunile medii statistice de 15 pe 2 cm, ci de DIMENSIUNI cel puţin de 20 pe 4 cm.

Cum poat fi obţinut un penis imens şi gros?

V-am spus că o să vorbesc fără ocolişuri. De accea vă spun din start, că nu sunt bolnav de altruism şi că am promovat anterior pe BANI remediul despre o să vă povestesc. Însă nu am promovat ceva fake, ci un remediu cu adevărat eficient, pe care l-am testat PERSONAL şi care mi-a ajutat. Fedeţi fotografiile mai jos.

Istoria mea

Atunci când din deznădejde şi lipsă de bani am fugit de la cosmodromul din Mirnâi, unde în timpul Uniunii Sovietice trimiteam rachete în Cosmos.

Am fugit în Moscova. Multă vreme am încercat să-mi găsesc rostul. Eram băiat puternic şi înalt. Dar aşa ca mine în capitală găseşti cu sutele. Câştigam bani din job-uri ocazionale: am lucrat ca paznic la construcţia din Malahovca, am fost manager de vânzări mobilă, am încercat să fac carieră în modeling, am lucrat ca administrator în salonul lui Zverev, am fost model, m-am filmat în reclame, am deschis prezentarea Lindei Evanghelista când aceasta a venit la Moscova, am participat în defileul liniei de costume ruseşti de la Versace. Prima dată norocul mi-a surâns, deşi puţin de tot, atunci când m-am filmat în videoclipul „Nu se poate să fii atât de frumoasă” al trupei „Belâi Orel”. M-au arătat doar câteva zeci de secunde, şi doar din spate.

17

Poate că a fost o întamplare, deşi eu nu cred în coincidenţe, pentru că nimic nu este întâmplător şi în viaţă totul se întâmplă din anumite motive. Asta în cazul în care nu eşti un rahat plictisitor care pluteşte în sistemul de canalizare. Regizorul clipului a înţeles intuitiv că nu voi arăta prea bine din faţă, în postura de amant. Pentru că aveam muşchi, dar ce era mai jos – erau mediocrii 15 pe 2 cm.

După ce m-am filmat în videoclip, am fost remarcat şi am fost invitat să lucrez în calitate de stripper. Aveam succes la public, însă fetele nu-şi pierdeau minţile. Şi eu ŞTIAM motivul aşa că am luat anumite măsuri.

Pentru nişte bani grei mi-a fost adusă din America o cremă de mărire a penisului care abia apăruse pe piaţă. Omul m-a asigurat de eficienţa produsului. Şi înţelegea foarte bine, reieşind din banii pe care i-am plătit, că în caz de eşec, îi voi rupe capul. Dar n-a fost cazul.

Am început să folosesc crema, urmând cu stricteţe instrucţiunile. Deşi instrucţia spunea doar – aplică regulat! Peste 5 zile, nu mai aveam 15/2, dar 17/3. Oh, nu era rău deloc! Încă 6-7 zile şi – 18/4. Iar peste o lună – 21/4,5!
Ritmul de creştere, evident că a încetinit, căci penisul meu se apropia de dimensiunile prevăzute în fondul meu genetic şi pe care oamenii, în mare parte, nu reuşesc să le atingă.

Şi doar atunci a apărut Tarzan – în nouăzeci şi nouă eram încă liber, şi morala din acele timpuri în Moscova era mult mai degajată, astfel încât fetele au observat imediat cu ochii lor schimbările MAJORE. Deşi circumferinţa bicepşilor mei nu crescuse nici măcar cu un centimentru. Aşa că ştiu sigur de ce am de venit TARZAN.

Acum câteva cuvinte, băieţi, de ce am avut încredere anume în această cremă şi am plătit o groază de bani pe ea. Nu am folosit anterior aparate de masaj, dispozitive cu vaccum, greutăţi de ponderare şi alte fleacuri. Reţineţi – penisul masculin – nu este doar un muşchi! El se ridică şi se întăreşte nu din contul contracţiei ţesuturilor, aşa cum este cazul muşchilor. Dar din contul afluxului de sânge. Iar faimoasa Viagra acţionează anume în acest fel, sporind fluxul de sânge către penis.
Şi dat fiind faptul că penisul nu este un muşchi obişnuit, este IMPOSIBIlL să fie antrenat prin exerciţii fizice!

 

Dacă cineva scrie că se poate, atunci să ştiţi că este o mare ÎNŞELĂTORIE. Penisul – este un ţesut cu foarte multe capilare – corpi carvenoşi. Şi în caz că doriţi să vă creşteţi dimensiunea penisului, atunci trebuie să creşteţi capacitatea corpilor carvenoşi. Iar pentru asta trebuie să sporiţi elasticitatea acestora! Crema aceasta anume că sporeşte elasticitatea, datorită substanţelor speciale din compoziţia sa. Aşa că totul este foarte raţional. Cu timpul, penisul „memorizează” noile sale dimensiuni şi nu mai este necesară utilizarea cremei.
Ţin să menţionez că toate substanţele sunt naturale şi că nu au efecte adverse. După cum vedeţi, sunt sănătos şi mă simt minunat.

În ceea ce priveşte selfie-urile menţionate mai sus. Uitaţi-vă şi invidiaţi-mă! Sunt rezultate care pot fi obţinute de fiecare dintre voi, iar dacă natura nu a fost zgârcită cu voi – poate chiar şi mai considerabile!

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …