Home Lumea de azi bautura, sex si tigari

bautura, sex si tigari

2 min read
2
0
222

imi aduc aminte cu fraza (bautura, sex si tigari) asta am ajuns cel mai repede cu o femeie in pat.  daca te gandesti bine cand vine vorba de distractie  cam la asta se rezuma totul. ideea acestui post mi-a venit asta seara dupa ce am iesit la barul meu preferat sa beau o cafea.  in timp ce beea cafeau am intrat in dicutie cu o femeie care isi servea si ea cafea ca si mine. dupa mai multe subiecte pe care le-am discutat (nu va ganditi acum la ceva foarte inteligent si complex) am ajuns si la capitolul distractie. cand m-a intrebat cum ma distrez, cum imi place am spus aceasi fraza. Bautura, sex si tigari. ei bine fata ei s-a luminat cand a auzit ce mi-a iesit din gura. o intreb si eu acelasi lucru si imi raspunde ca la fel. doar ca la ea este o diferenta. bautura, droguri, sex si tigari. i-am spus atunci ce mai asteptam. si cam atat a fost. sa realizat o cuplare de o seara. daca vor mai fi si altele nu stiu, chiar nici nu conteaza.

Va intreb pe voi care se poate sa cititi aceste randuri . Cum va distrati? ce e distractia pentru voi?  Fraza din titlu chiar ma caracterizeaza pe mine. eee mai putin bautura acum,  nu mai beau asa mult. de restul cam fac exces. aaa uitasem. de tigari am facutr o pauza de 4 ani jumate. de sex nu ma las.

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

2 Comments

 1. Puiu Olaru

  9 December 2009 at 15:38

  Pai mai am timp de distractii !!! Cu ce bani ? La un local imi cheltui toata pensia intr-o seara ! M-am refugiat intr-un microcosmos format de familia mea si fff putini prieteni si ne distram modest. Nu fumez de loc, nu fac abuz de alcool iar cu sexul, doar local, cu sotia…Sunt un barbat ideal !
  Apropo! Chiar acum esti in Spania? Am vazut si eu pozele…Imi plac . Si eu fotografiez…sunt pe ,,fotografamator.niga.com,, sau pe ,,BornLame,, blogul mei multe din fotografiile mele si…picturi..

  Reply

 2. Puiu Olaru

  9 December 2009 at 15:39

  rectific ,, fotografamator.ning.com,,

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …