Home Aberatii blogul nu mai este ce a fost Asta…

blogul nu mai este ce a fost Asta…

2 min read
0
0
286

blogul nu mai este ce a fost.
Asta am visat noaptea trecuta ca imi spunea cineva legat de blogul meu.. Inainte intra cu placere pentru ca gasea articole interesante, insa de la o vrema totul este de cacat.
Discutia asta am avuto si acum o luna cred cu o fata foarte draguta.
Stiu de aceasta problema si tot incerc sa o rezolv. Cand am inceput blogul eram intr-o anumita stare si nu cunosteam atata lumea.

Acum totul e diferit, nu mai am aceleasi probleme, nu mai sufar din dragoste si nici nu mai sun asa anonim. Cand cunosti si te cunoaste multa lume si pe langa toate astea la majoritatea le cunosti probleme, nu mai ai asa mare libertate de a scrie orice vrei.

Chiar daca spun ca nu se supara, cand scriu ceva, e imposibil ca cineva sa nuj se simta deranjat si apoi sa fiu contactat in privat de ca spun pe blog ce mi-au spus in deplina confidenta.

Ceea ce pot spune este ca voi incerca sa revin la acel tip de articole sau sa gasesc unul in care ma regasesc acum si sa fie pe placul vostru.
Poate nu ar trebui s ama intereseze ce vrea lumea. Pe langa faptul ca vreau sa imi fie bine vreau sa va placa si voua cand intrati aici. datorita voua, cei care ma cititi de atata timp (peste 10000 de abonati cred ca spune multe nu?) sunt bine, am cunoscut multe persoane, unele dintre ele foarte intime.
Multe experiente sunt de neuitat.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …