Home Lumea de azi botezatu gelos pe moni

botezatu gelos pe moni

2 min read
2
0
297
botezatu gelos pe moni

asta e prarerea mea din tot ce am vazut pana acum. de cand Monica Columbianul la angajat pe soferul Ricky, Botezatul nu mai poate.  in toate declaratiile  si interventiile lu botezatu spune cam acelasi lucru. Sa il lase in pace pe Ricky. ca e un baiat bun care are nevoie sa se concentreze la prezentarile lui si nu sa fie un obiect mobilier pentru monica.

din toate astea inteleg ca botezatu e foarte gelos pe moni ca se poate sa il fure. chiar daca el nu recunoaste desi au fost aduze dovezi audio si video cum ca este Bisexual. Omul cred ca are o fixatie pentru Ricky , cine stie poate ca sau si traso de cate ori si acum nu vrea sa-l piarda.

Sexy-soferul Monicai Columbeanu i-a intrat la inima lui Botezatu
Monica Columbeanu cu soferul
Monica Columbeanu cu soferul
Botezatu homosexual?

chiar nu ma interseaza daca este sau nu bisexual. dar omule daca ai o dragoste secreta pentru acest Ricky si nu vrei sa se stie mai bine taci dracului din gura. nu vezi ca te faci de kko? uitate si tu putin in trecut la toti cei care sau luat de monica  si vezi ca mereu a iesit cu fruntea sus. o fi ea curva sau ce o mai fi si e treaba ei dar mereu a iesit bine din orice altercatie.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

2 Comments

 1. ramona

  12 March 2010 at 15:21

  hai sa fim seriosi. Voi chiar credeti ca Moni il iubeste pe Irinel Columbeanu? s-a maritat cu el pentru bani si ca sa fie cunoscuta, e tanara si frumoasa si putea sa-si gaseaca un barbat de varsta ei, dar l-a ales pe Iri pentru bani.

  Reply

  • analfabetul

   12 March 2010 at 18:52

   mai are importanta?
   cate nu ar vrea sa fie in locul ei…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …