Home Teoriile Mele Calatoria in Timp – E posibila sau nu?

Calatoria in Timp – E posibila sau nu?

9 min read
0
0
140

Calatoria in Timp – E posibila sau nu? Cu acest articol voi ingura noua categorie de pe blogul meu care se numeste “Teoriile Mele“. Sper sa va placa.

Calatoria in timp
Calatoria in timp

Pe oricine ai intreba daca calatoria in timp este posibila, iti va da un raspuns categoric NU. Eu sunt de alta parere. am mai discutat despre acest subiect si in alte articole. Nimic nu este imposibil. Unele lucruri pot parea Imposibile in acest moment pentru ca nu dispunem de tehnologia sau cunostintele necesare ca sa facem acest imposibil, posibil.Ganditi-va ca acum 500 de ani toti credeau ca este imposibila calatoria in spatiu.

Teoriile legate de calatoria in trecut care circula in aceste zile sunt gresite in opinia mea. O sa va spun si de ce. Toti oamenii destiinta isi bazeaza teoriile si cunostintele pe un lucru total gresit. Ei cred ca nici un corp nu poate depasi viteza lumii. cica asa ceva ar fi imposibil. Radiatiile Tahionice sunt cele care ar putea permite calatoria in timp. Pentru a putea calatori in timp trebuie sa induci unui corp o viteza mai mare decat viteza luminii. sunt unele teorii care spun ca daca am realiza un telescop cu o rasa laser care sa aiba o viteza mai mare decat cea a lumnii, acesta ar trece de bariera, orizontul universului si ti-ar permite sa te uiti in trecut. E ca si cum te-ai uita prin acel telescop in curul tau. 😀

Radiatiile tahionice sunt foarte greu de prins (Daca vreti mai multe info gasiti pe wikipedia ) si inca nu avem ustensile de analiza, cel putin nu oficial.

Tot marii specialisti spun ca timpul este liniar si de aceea nu ai am putea calatorii in trecut sau viitor. acesta cica timpul are un inceput si un sfarsit. din cauza acestei teorii spun ca Buclele temporale nu pot exista. Bucla temporala este o perioada de timp care se repeta. poate fi de la cateva secunde pana la zile, saptamanii , luni si tot asa. Conform teoriei nu poti sa iti dai seama ca esti intr-o bucla temporala, doar daca atunci cand aceasta a fost initiata ai fost suspus unui soc electric. e ca si cum te-ai electrocuta singur. acest lucru ti-ar permite sa iti aduci aminte ce a fost azi/ieri.

Calatoria in trecut este periculoasa. chiar daca unii spun ca o calatorie in trecut nu poate schimba nimic, eu cred ca gresesc. sa spunem ca tu mergi in trecut inainte sa te nasti. esti exact in orasul unde sau cunoscut si te-ai coneput parintii tai. curiozitatea fiind foarte mare o sa vrei sa iti cunosti parintii cum erau inainte sa te conceapa. numai faptul ca esti in aproprierea lor sau ca ai facut cunostinta cu ei, poate face ca tu sa nu te mai nasti. De ce? e foarte simplu.  ordinea evenimentelor a fost schimbata si tu e posibil sa nu te mai nasti. un exemlu simplu ar fi asa. sa spunem ca ai facut cunostinta cu parintii tai si vrei sa-i cunosti mai bine. asa ca intr-o seara iesti la o plimbare, suc sau ce vreti voi. discutatii, uitati de notiunea timpului si uite asa se face dimineata. in acea noapte cand tu ti-ai tinut aprintii ocupati cu tine, e posibil daca tu nu erai sa faca sex si s ate conceapa pe tine. ne mai facand acest lucru, tu nu te mai nasti cand trebui sau chiar deloc. din aceasta cauza existenta ta pe aceasta lume nu mai poate fi posibila. in mod normal ar trebui sa dispari imediat ce a trecut momentul conceperii.

Trebuie sa intelegem ca orice schimbare in trecut cat de mica peste zeci sau sute de ani poate avea un efect devastator. Citeam acum mult timp legatd e acest subiect. autorul spunea cum ar fi ca cineva sa se duca inainte ca prima fiinta de pe acest pamant sa oa fiinta. daca acel cineva ar fi acolo si ar intarzia aparitia acestei fiinte totul ar fi altfel sau nu ar mai exista.

Eu cred ca intr-o buna zi calatoriile in timp vor fi posibile. acea zi nu cred ca e prea departe. intr-o alta lucrare se spunea ca acum multi ani in urma aramata unei tari a capturat o nava care sa prabusit pe pamant. la inceput toti au crezut ca sunt extrateresti, da dupa ce au inceput sa discute cu ocupatii navei au aflat ca erau pamanteni, doar ca veneau din viitor. erau aici pentru a ne ajuta sa nu mai facem unele greseli , care ne-ar pune existenta in pericol.

sa nu uitam ca din triunghiul bermudelor au iesit avioane si nave vechi si de Experimentul Philadelphia.

mai devreme sau mai tarziu orice lucru ii va veni timpul sa fie descoperit. fie ca vrem sau nu. poate la inceput poate fi tinut secret dar pana la urma totul va fi stiut de publicul larg.

———

Super OFERTA – 120.000 accesari unice pe zi pentru site-ul tau timp de 15 zile

[contentblock id=14 img=gcb.png]

Calatoria in Timp - E posibila sau nu? 2

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Teoriile Mele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …