Home Lumea de azi Cand copiii descopera video chat-ul

Cand copiii descopera video chat-ul

3 min read
1
0
412
Cand copiii descopera video chat-ul

Pe zi ce trece lumea devine tot mai practica si imi place acest lucru. Lumea se gandeste ca daca face un lucru sie ca ii place sau nu, dar trebuie facut, de ce sa nu castige daca se poate si ceva bani in plus.

 
Asa ca tot mai multi tineri si nu numai, aleg sa se futa in fata la webcam. Oricum se fute seara de seara sau cand au chef nu? De ce sa nu dea drumu la webcam si sa castige acolo cativa dolarei care la sfarsit de luna poate ajunge o suma frumusica.
 
Si uite asa faci ceva care iti place, care oricum il faci zi de zi si pe deasupra mai castigi si bani. Sunt multe metode prin care iti poti sa iti ascunzi fata daca nu vrei sa ti se vada.
 
Pe langa salariul lunar iti mai vine cel putin 1000$ din chat, ceea ce e bine nu?  1000$ sunt cam 3400 RON.
 
Dupa cum bine stiti minorii nu au voie sa faca video chat dar cu putina istetime se gasesc metode. Stiu destule minore de 15 ani care fac video chat si castiga mii de euro lunar. Desigur de acasa, fara s ale stie nimeni.
 
Apeleaza fetele la o persoana majora care sa le faca conturile si apoi emit ele. Am facut si eu destule. Acum nu aruncati cu pietre in mine.  Atat cat exista cerere, eu voi oferi. Plus daca spuneam eu nu, se gasea altul imediat.
 
Asa fac si cele 2 cupluri care le-am descoperit asta seara.
Poate mis e pare mie, dar una dintre ele se uita la pula celuilalt. O si cred pentru ca e aproape dubla fata de a partenerului ei. 😀 Ciudata treaba.
 
Ii puteti vedea live aici.
Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

One Comment

  1. Tupeu de curva penala | Analfabetul Blog

    23 December 2014 at 02:13

    […] mai departe una de pe net care face video chat si care cere raspicat ca nimeni sa nu posteze poze, video sau orice materiale in care apare ea in […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …