Home Aberatii Carmen Iohannis Sex Tape

Carmen Iohannis Sex Tape

2 min read
0
0
195
Carmen Iohannis Sex Tape 1

Acum toata lumea o stie pe Carmen Iohannis, prima doamna a Romaniei, Dar ce nu stie lumea e care are un sex tape care circula pe net.

[contentblock id=39 img=gcb.png]

Cum alearga lumea dupa cai verzi pe pereti. Astazi cautam ceva info despre Carmen Iohannis si undeva in cautari vad un link Carmen Iohannis Sex Tape. Dupa cum stiti, cand vad cuvantul sex nu ma pot abtine si dau click imediat. Asa intru pe acel site sa o vad pe Carmen Iohannis cum se fute si cu cine se fute. Ei bi8ne cand dau play, o chinezoiaca care se futea cu unul.

Carmen Iohannis sex tape

Nu ma las batut si incep cautarile pe termenul Carmen Iohannis Sex Tape. Ajung iar la un site unde doua pizde se ligeau de zor. Una chiar aducea putin cu Carmen Iohannis, dar nu era ea.

Dupa 2 ore de cautat ma las pagubas. Nu exista cel putin pentru moment un sex tape cu Carmen Iohannis. Ce teapa mi’am luat nu e asa?

Partea buna este ca mi’a dat ideea de a scrie acest articol si cand va aparea acel sex tape, voi fi primul in cautari google si voi castiga cateva mii de vizite. Asta daca va aparea in timp ce este presedinte.

 

Maine voi cauta sa vada daca exista sex tape cu Klaus Iohannis. Poate aici voi avea noroc. Daca cineva are un sex tape cu familia Iohannis ofer 1000 Lire (1260 euro).

[contentblock id=37 img=gcb.png]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …